Brunkebergstorg 5, City

Träningslokal i bästa läget

Område
Stockholm
Yta
215 m²
Typ
Fritid/Hantverk
Tillträde
Enligt överenskommelse
SY

Sanna Ytterfors

Förvaltare

+46101675589

Beskrivning

Mycket centralt belägen träningslokal på Brunkebergstorg, mitt i city. Här kan du som hyresgäst ha möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

Lokalen

Lokalen är idag behov av en större renovering och den bifogade ritningen är ett förslag på dess utformning. Lokalen är begränsad till maximalt 30 personer stadigvarande samt kan ej vara öppen för publik verksamhet. Lokalen passar bra som träningslokal av olika slag.

Lokalen ligger belägen på våningsplan -1 och här finns även möjlighet att gå in direkt via Gallerian-garaget. Hissar finns i fastigheten.

Service

Nära till Stockholms affärs- och restaurangstråk, nöjes- och kulturliv samt allmänna kommunikationer. All tänkbar service precis utanför dörren med stort utbud av caféer, restauranger och butiker som Gallerian och Åhléns City endast ett par minuters gångväg bort. '

Lokalen har fiberanslutning.
Fastigheten har miljöcertifiering BREEAM.

Kommunikation

Väldigt nära Centralstationen och Sergels torg. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.

Möjlighet att hyra garageplatser i närliggande garage.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

SY

Sanna Ytterfors

Förvaltare

+46101675589

Anmäl ditt intresse