Fisksätra Torg 20, Saltsjöbaden

Toppmodern butikslokal i totalrenoverade Fisksätra Centrum

Område
Stockholm
Yta
61 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 2500 kr/kvm Exkl moms
EM

Elin Mark

Biträdande Projektledare

+46101675554

Beskrivning

En unik möjlighet för dig att etablera din verksamhet i en toppmodern butikslokal i totalrenoverade Fisksätra Centrum. Preliminärt tillträde från juni 2024.

Fastigheten och lokalen

Vi bygger om och ut Fisksätra Centrum till ett modernt, trivsamt och tryggt centrum för närservice. Utvecklingen av centrumet innebär nya och moderniserade tekniska installationer, nya ytskikt i kundstråk och butiksytor, nya fasadpartier och nya entréer i harmoniska material och kulörer.

Fisksätra centrum är en självklar mötes- och handelsplats för de boende i området och vi hoppas även kunna locka ännu fler besökare som tycker det är värt en resa till Fisksätra!

Här har du chansen att etablera dig i en nyrenoverad butikslokal med ett attraktivt läge på 58 kvm i Fisksätra Centrum. Du hittar den här lokalen på andra våningen, mitt i hjärtat av kundstråket, vilket innebär en optimal exponering och ett ständigt flöde av potentiella kunder. Denna lokal är skräddarsydd för dig som vill bedriva en välkomnande verksamhet som bjuder in till besök. Det kan vara ett skrädderi, låsservice, optiker, blomsterbutik eller kanske en körskola?

Lokalen är under renovering och kan välkomna en ny hyresgäst med tillträde i augusti 2024. Lokalen hyrs endast ut till momspliktig verksamhet.

Omgivning och service

Fisksätra är attraktivt och välmående. I Fisksätra bor närmare 10 000 invånare. Med en blandning av olika boendeformer samt av människor i olika åldrar med olika bakgrunder och erfarenheter vill vi skapa en plats som präglas av gemenskap och närhet. Här finns närheten till varandra. Men också till staden, havet och naturen.

I Fisksätra Centrum har allt du behöver inom räckhåll. Här finns en mängd olika butiker, trevliga restauranger, apotek, livsmedelbutiker, bibliotek och av andra bekvämligheter. Vid Fisksätra torg hittar du även en vårdcentral och BVC.

Kommunikation

Fisksätra är fantastiskt beläget intill hav och skog samtidigt som det bara tar 20 minuter in till Stockholm City. I samband med att Saltsjöbanan rustas upp kommer det att bli fler tåg, tätare turer och enklare angöring till och från Fisksätra vilket kommer locka besökare som tycker att det är värt en resa till Fisksätra!

Det finns även goda bussförbindelser till Nacka, Sickla och Slussen. Kommer du med bil så svänger du enkelt av 222:an mot Saltsjöbadsleden och sedan Fisksätra.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

EM

Elin Mark

Biträdande Projektledare

+46101675554

Anmäl ditt intresse