Kyrkogatan 3, Lund Centrum

Kontorslokal på absolut toppläge i Lund!

Område
Lund
Yta
173 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Lokalen ligger högt upp i huset mitt i centrala Lund. Lokaler erbjuder mindre arbetsrum i bra storlekar, större mötesrum och öppen planlösning mellan kök och matplats.

I huset finns såväl butikslokaler som kontor.
Kontorslokalen är perfekt för dig som söker en fin arbetsplats i lagom storlek med närhet till gågator och busstationer.

Tillträde: 2025-03-01

Varmt välkomna att lämna ert intresse!

Fastighet

Fastigheten Apotekaren 12 är en imponerande tegelbyggnad med rötter som sträcker sig tillbaka till 1911, vilket ger den en rik historia och karaktär. Belägen i hjärtat av centrala Lund erbjuder denna majestätiska byggnad det ultimata läget.

Fakta

Yta: 173
Tillträde: 2025-03-01
Våning: 4/4
Typ av lokal: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Centrala Lund
Avstånd Lunds centralstation: ca 600 meter
Byggnadsår: 1911

Kommunikation & service

Centralstationen i Lund har ni inom en kort promenad på ca 600 meter och närmsta busshållsplats på ca 150 meters avstånd.

Den centrala placeringen ger dig omedelbar närhet till ett myller av butiker, restauranger, gym och caféer. Denna privilegierade position skapar en bekväm och levande livsstil för dig som arbetar här, med möjlighet att enkelt utforska stadens pulserande kultur och nöjesliv.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse