Mäster Johansgatan 6, City

Lokal i klassiskt utförande vid Stortorget

Område
Malmö
Yta
122 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Denna lokal är i utmärkt skick och erbjuder en mångsidig arbetsmiljö med välplanerade faciliteter. Den inkluderar både konferensrum och mötesrum, vilket möjliggör effektiva sammanträden och kreativa möten. Det öppna landskapet är genomsyrat av en härlig ljusinsläpp som ger en uppfriskande och energigivande atmosfär. Här finner man en balanserad mix av arbetsplatser och dedikerade rum, vilket skapar en flexibel miljö som kan anpassas efter olika arbetsbehov och mötesformat.

Vid eventuell renovering av lokalen är det av yttersta vikt att bevara dess tidstypiska detaljer, som är en del av det karakteristiska arvet hos hela huset. Detta bidrar till att skapa en unik och charmig atmosfär som uppskattas av både hyresgäster och besökare.

Välkommen att höra av er för visning redan idag!

Fastighet

Något mer centralt är svårt att hitta i Malmö. Några minuters promenad från Malmö C med buss- och tåg-förbindelser till och från hela regionen. Runt hörnet hittar du ett stort utbud av shopping, restauranger, hotell och konferensanläggningar med tillgång till all tänkbar service.

Besöksparkering finns på Stortorget. Medan Malmö växer och breder ut sig i alla väderstreck förblir det här kvarteret stadens hjärta. Här är kärnan där allt utgår ifrån. Här är det en skön blandning av äldre och nya hus, där små innovativa grepp ger gatan karaktär och charm.

Parkering
Till huset hör ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även andra parkeringshus.

Omgivning
Fastigheten är belägen vid Stortorget mitt i centrala Malmö med ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell-och konferensmöjligheter runt hörnet.

Allmänt
I fastigheten finns fiber med möjlighet för hyresgästerna att ansluta sig till flera olika operatörer.
Kontorslokalerna i fastigheten är utrustade med kyla.

Övrigt

Yta lokal: 122 kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet med butikslokaler, kontorslokaler, restauranger och lägenheter
Område: Innerstaden
Avstånd Malmö C: 300 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Våningsplan: 3
Hiss: Hiss finns

Kommunikation & service

Här har du ett par minuters promenad till själva navet för pendling i regionen – Malmö Central. Där tar du dig vidare med tåg, stadsbuss, länsbuss, flygbuss och långfärdsbuss. Tågen till Danmark går i rusningstid var tionde minut och du är i Köpenhamn på cirka en halvtimme. För pendlare i kollektivtrafiken finns knappast ett bättre läge.

Service
Både i huset och i närheten finns ett stort urval av lunchställen och längre ner på gatan ligger Lilla Torg med alla sina restauranger. Malmö Central har idag en Food Court med internationell prägel och på tio minuters promenad når du Malmö Saluhall med skandinavisk mat i framkant. Eftersom du är mitt i stadens hjärta hittar du all tänkbar service och butiker i närheten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse