Masthamnsgatan 21, Masthugget

Välkommen till Stuveriet

Område
Göteborg
Yta
345 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare - ansvarig lokaler

+46101675173

Beskrivning

I Stuveriet finnas det ytor för både det stora och lilla företaget.
Planlösningarna är moderna och många gemensamma ytor som r alla i huset att ta del av .

På våning 3 har vi en av de mindre lokalerna i fastigheten, lokalen har fönster åt tre väderstreck. Det är 345 kvm fördelat på mötesrum, öppna kontorsytor, pentry och toaletter.

Som hyresgäst har du möjlighet att från början sätta en helt egen prägel då lokalen idag är en betongren yta som anpassas efter era önskemål. Givetvis finns det en grund för hur lokalen kan se ut med ett noga urval av matta, armatur, väggpartier, köksstommar mm.

FASTIGHETEN

Det blir inte mer Göteborg än så här. På platsen där vi nu bygger Stuveriet var det en gång i tiden hamnarbetarnas omklädningsrum, som 1961 blev Göteborgs Hamnarbetarkontor där man fick hantera allt som hade med hamnen att göra. Nu 50 år senare adderar vi 2 våningar på den befintliga huskroppen och bygger till en 16 våning hög skrapa.

Stuveriet har en silhuett för Göteborgsväder. Regn och vind sveper med och inte mot formen. Anknytningen till hamnen med sin åskblå metallfasad står för det robusta, likt tidigare kranar som stått ut med Masthuggskajen. Ja, det blir inte mer Göteborg än så här.

14:e våningen finns orangeriet och terrassen. Utsikten över hamninloppet slår det mesta. En bra plats att träffa kunder på, eller möta kollegor och vänner. I gemensamma lokaler på flera våningar finns det alla möjligheter att umgås och inspireras över företagsgränserna.

Gångavstånd till Järntorget, med all service som är nödvändig dessutom en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken.

Bland lokalhyresgästerna finns bla SMWG, Juni Tech, Bodybuddy, Ekan Management, Picler, Batteryloop, Brickland och många fler

Huset kommer att erbjuda ett stort cykelgaraget .

Huset är certifierat enligt LEED PLATINUM vilket är den högsta nivån .

OMGIVNING

Masthuggets Långgator och dessas utbud av affärer, restauranger och caféer ligger nära Stuveriet.

Tar man hissen upp till 14:e våningen finns en konferensavdelning som alla husets hyresgäster kan utnyttja. Där finner ni även Orangeriet som är en gemensam yta där alla i huset kan äta, fika och umgås. Orangeriet erbjuder även en stor terrass utomhus som kommer att bli en uppskattad mötesplats över företagsgränserna när solen skiner. Åker man ner till plan 2 finns Sportloungen där det finns tränings- och duschmöjlighet.
Fortsätter man ner till entréplan finns restaurangen Body Buddy som sprider matglädje samt en reception där vår duktiga receptionist kan vara behjälplig vid behov.

I hisshallen på varje våningsplan har konstnären Camilla Boström (SCEB) skapat konstverk som visar på vilken våning man befinner sig på. Det gemensamma temat för alla konstverk är hållbarhet och återvinning, något som är viktigt för oss på Stena.

Därför är vi stolta över att fastigheten Stuveriet är certifierat enligt LEED PLATINUM vilket är den högsta nivån inom LEED.

Gå gärna in och titta på filmen så ni får en känsla över området och höjderna https://www.youtube.com/watch?v=g6eqYQ53SxE

Från Järntorget finns förbindelser till hela Göteborg. Bussar och spårvagnar går regelbundet härifrån. Gångavstånd till Stenpiren, för att ta färjan över till Lindholmen.

Service
Här är det inte långt till handel och service, bara några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare - ansvarig lokaler

+46101675173

Anmäl ditt intresse