Östra Förstadsgatan 9 A, City

Superfräsch lokal med stora skyltfönster i centrala Malmö!

Område
Malmö
Yta
490 m²
Typ
Fritid/Hantverk
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Lokalen är i toppskick med stora ytor, hela 490 kvm, som väntar på att bli hemvisten för er blomstrande verksamhet! Med en strategisk placering på den livliga Östra Förstadsgatan kommer er affär att synas av tusentals förbipasserande varje dag.

Perfekt planerad för frivikts träning och utrustad med mindre rehabrum, är denna lokal redo att ta emot en mångfald av hälsorelaterade verksamheter. Det finns också två nyrenoverade omklädningsrum och toaletter för att säkerställa bekvämlighet och hög standard. Om ni är i hälso- och fitnessbranschen, eller om ni tror att er verksamhet skulle trivas i denna moderna och centralt belägna lokal, tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Kontakta oss nu och låt oss tillsammans skapa framtidens affärsframgång!

Fastighet & kvarteret

Fastigheten sträcker sig över ett helt kvarter från korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan och österut. Längs Exercisgatan ligger kanalen som ger kvarteret en vacker och behaglig inramning. I fastighetens gatuplan ligger butiker och övriga våningar utgörs av bostäder.

Kvarteret pulserar av liv, och det vackra kanallandskapet bidrar till en behaglig omgivning. Med butiker som lockar till sig besökare och en ständig ström av människor som passerar genom området varje dag, är detta en plats där aktivitet och möjligheter flödar.

Övrigt

Yta lokal: 490
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med fåtal lokaler
Område: Innerstaden, Slussen
Byggnadsår: 1988
Parkering: Hyrplatser i garage
Hyra: Vid förfrågan

Kommunikation & service

Härifrån är du nära snabblederna in och ut ur centrum. Bussar passerar utanför och på 5 minuters gångavstånd ligger Värnhemstorget, som är ett nav för kollektivtrafiken med ett stort urval av stads- och länsbussar. Till Malmö Central promenerar du på mindre än en kvart.

Parkering
I huset finns garage med möjlighet att hyra platser. I kvarteren finns gott om gatuparkering.

Service
I närheten finns många lunchrestauranger, caféer, butiker och service. I samma fastighet ligger idag en närbutik.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse