Östra Förstadsgatan 9 A, City

Superfräsch lokal med stora skyltfönster i centrala Malmö!

Område
Malmö
Yta
490 m²
Typ
Fritid/Hantverk
Tillträde
Enligt överenskommelse
Sebastian Kackarovski

Sebastian Kackarovski

Kommersiell förvaltningsassistent

+46101675429

Beskrivning

Lokalen är i toppskick med stora öppna ytor och stora skyltfönster på vältrafikerade Östra förstadsgatan. Lokalen välplanerad för frivikts träning, mindre rehabrum samt att där finns två nyrenoverade omklädningsrum och toaletter.

Har ni rätt verksamhet för denna lokal? Hör av er till oss!

Fastighet

Fastigheten sträcker sig över ett helt kvarter från korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan och österut. Längs Exercisgatan ligger kanalen som ger kvarteret en vacker och behaglig inramning. I fastighetens gatuplan ligger butiker och övriga våningar utgörs av bostäder. Kvarteret är livligt och antalet personer som passerar under en dag högt.

Fakta

Yta lokal: 490
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med fåtal lokaler
Område: Innerstaden, Slussen
Byggnadsår:
Parkering: Hyrplatser i garage
Hyra: Vid förfrågan

Kommunikation

Härifrån är du nära snabblederna in och ut ur centrum. Bussar passerar utanför och på 5 minuters gångavstånd ligger Värnhemstorget, som är ett nav för kollektivtrafiken med ett stort urval av stads- och länsbussar. Till Malmö Central promenerar du på mindre än en kvart.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Sebastian Kackarovski

Sebastian Kackarovski

Kommersiell förvaltningsassistent

+46101675429

Anmäl ditt intresse