Pilegården 5 C, Nepi

Fräsch lokal ledig i Askim

Område
Askim
Yta
49 m²
Typ
Lager/Förråd/Arkiv
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Beskrivning

Nu finns äntligen en lokal om 52 kvm med öppen planlösning för uthyrning i populära Askim.

Tack vare de tre stora fönsterna i två olika väderstreck gör att lokalen har ett fint ljusinsläpp. Det finns möjlighet att sätta in ett pentry intill toaletten. Detta är en perfekt lokal för kontor, lager eller fritid/hantverk för det mindre bolaget.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att höra av dig för visning!

Om du vill ha mer information om denna lokal eller andra liknande lokaler, besök vår hemsida.

Fastigheten

Pilegården karaktäriseras av en lugn miljö med hus om 3-4 våningar. Kvarteren har öppna, gröna gårdar mellan husen.

Omgivning och service

Kvarteren i Askim ligger i anslutning till Sisjöns handelsområde där du hittar all service du kan tänka dig, från dagligvaror till byggbutiker och kläder och sportartiklar. Vill du ha mindre butiker så finner du bland annat Askims brödhus med färskbakat bröd inte långt bort, samt inredningsbutik, café och thaimatsrestaurang.

Apotek, tandvård och vårdcentral hittar du antingen i Askim på Askims Torg.

Kommunkationer

I Askim har du bara någon kvart intill centrala Göteborg. Bussen stannar precis utanför Pilegården och åker till Linnéplatsen på mindre än tio minuter. Du har även lokala bussar inom handelsområdet i Sisjön som tar dig österut.

Du kan även åka söderut mot Särö och Kungsbacka med Expressbussar.

Vill du parkera finns det tillståndsparkering vilket betyder att du kan parkera var du vill i hela området med ditt parkeringskort.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Anmäl ditt intresse