Råbyvägen 15-29, Thunmansg 4-6, Norra Kvarngärdet

Prisvärt Kontor/butik

Område
Uppsala
Yta
49 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
DD

David Daoud

Förvaltare

+46704947602

Beskrivning

Lokalen ligger i ett bostadsområde på Råbyleden

Service

På Kvarntorget finns matbutiker, restauranger och blombutik. Råbyleden som ligger intill är full av restauranger, gym, frisörer mm.

Kommunikation

Väldigt nära Kvarntorget och bra med bussförbindelser. Nära Uppsala centralstation och därav strategiskt bra läge vad det gäller all slags kommunikation som buss, tåg, pendeltåg. Gott om parkeringsmöjligheter. Cykelparkering samt garageplatser finns i närområdet.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

DD

David Daoud

Förvaltare

+46704947602

Anmäl ditt intresse