Sandvångsparken 4, Landskrona

Samlingslokal på 78 kvm i området Sandvången, Landskrona!

Område
Landskrona
Yta
78 m²
Typ
Lager/Förråd/Arkiv
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Just nu finns en rymlig källarlokal på 78 kvadratmeter tillgänglig i det attraktiva området Sandvången i Landskrona. Lokalen är uppdelad i tre sektioner med ett kapprum och två gemensamma utrymmen. Det finns även en liten Wc och en städskrubb i kapprummet, följt av ett utrymme med ett litet pentry. Dessutom har lokalen en egen ingång som nås via en trappa för enkel tillgång.

Med sin flexibilitet passar denna lokal utmärkt för olika ändamål. Den kan användas som en samlingsplats för möten, som kontorsutrymme för företag eller som förråd för lagring av olika material. Lokalen är väl underhållen och erbjuder en behaglig atmosfär med plastmatta på golvet, ljusa väggar och målade akustikplattor i taket. Det kan observeras att golvet och taket troligtvis är från 80-talet.

Med tanke på lokalen's tillstånd och anpassningsbarhet skulle den passa utmärkt för uthyrning till föreningar för mindre sammankomster eller för mindre företag som behöver kontorsutrymme samt extra yta.

Planskiss kommer!

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att boka en visning och utforska de möjligheter som denna mångsidiga lokal har att erbjuda!

Fastigheten & kvarterat

Fastigheten Sandvången 20 är en stor fastighet i Landskrona med 5 528 kvm. Fastigheten med sitt gula tegel som lyser upp området stod klart 1956 och består till största del av boenden och ett fåtal kommersiella ytor.

Sandvången har välplanerade grönytor som är byggda för möten och rörelse och uppskattas mycket av såväl våra boende som besökare. I anslutning till områdena finns stora parker och fritidsområden, så som Karlslundsparken, Landskronabadet och fotbollsarenan Landskrona IP.

Övrigt

Yta lokal: ca. 78 kvm
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med enstaka näringsverksamheter i källarplan.
Område: Sandvången, Landskrona
Byggnadsår: 1956
Avstånd Landskrona station: 1,7 km
Avstånd buss: 300 meter
Parkering: Hyrplatser
Våningsplan: Källarplan

Kommunikation & service

Från Sandvången tar det knappt 5 minuter med bil in till centrala Landskrona och ca 5 minuter med cykel. Buss går precis utanför området som tar en enkelt runt i Landskrona. För att ta sig till populära Borstahusen kan man antingen ta buss eller cykla på mindre än 10 minuter.

I områdena planeras också för mer hållbart resande genom nya mobilitetslösningar såsom billpooler samt utvecklad kollektivtrafik.

I närområdet finns vardagservice i form av frisör, cykelhandlare, blomsteraffär och en servicebutik. Här finns också Sandvångens pizzeria och en grill restaurang som säljer snabbmat. Önskas ett större utbud tar det mindre än 5 minuter med bil in till Landskronas mysiga och historiska stadskärna. Här hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturupplevelser.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse