Smörgatan 10, Kallebäck

Fin lokal ledig i Kallebäck

Område
Göteborg
Yta
55 m²
Typ
Vård/Barnomsorg
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Beskrivning

Söker du efter en lokal i expansiva Kallebäck? Då har du kommit till rätt ställe! Vi på Stena har en perfekt lokal för dig som vill etablera din verksamhet i detta område.

Lokalen är belägen längst ned i ett bostadshus och har en yta på 55 kvm. De stora fönstren gör lokalen ljus. Här finns wc och möjlighet att sätta in ett pentry.

Lokalen är den belägen i ett expansivt område med goda kommunikationer och närhet till de centrala delarna av Göteborg.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att höra av dig för visning!

Om du vill ha mer information om denna eller andra liknande lokaler, besök vår hemsida.

Fastigheten

Huset på Smörgatan 10 byggdes år 1960 och är idag en bostadsfastighet med lokaler i botten.

Omgivning och service

Kallebäck är centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer och vackra grönområden. Här finner du både Coop samt hållplats där buss 50 trafikerar och som tar dig till Korsvägen på bara 10 minuter! I och med färdigställandet av Kallebäcks Terasser öppnas i rasande fart både restauranger, caféer samt en helt ny skola och mycket mer! Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Du tar dig till Centralstationen på 20 min med spårvagn, och till Landvetter med bil på samma tid. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter så som t.ex. kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK.

Kommunikation

I Kallebäck finner du både Coop samt hållplats där buss 50 trafikerar och som tar dig till Korsvägen på bara 10 minuter.
Du tar dig till Centralstationen på 20 min med spårvagn, och till Landvetter med bil på samma tid.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Anmäl ditt intresse