Smörgatan 2, Kallebäck

Renoverad lokal med attraktivt läge i expansiva Kallebäck!

Område
Göteborg
Yta
43 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra en fint renoverad lokal om 43 kvm med ett attraktivt läge på huvudgatan i Kallebäck.

Lokalen består av ett större rum som idag används som frisör- och nagelsalong, samt ett mindre rum med wc, pentry, tvätt och torktumlare.

Denna lokal erbjuder många möjligheter för olika typer av verksamheter. Förutom frisör- och nagelsalong kan lokalen även passa utmärkt för:

Skönhetssalong: Erbjud behandlingar som ansiktsbehandlingar, massage och hudvård.

Butik: Sälj kläder, accessoarer eller andra detaljhandelsprodukter.

Kontor: Perfekt för ett litet företag eller en frilansare som behöver en central arbetsplats.

Med sitt centrala läge och närhet till kollektivtrafik är denna lokal ett utmärkt val för din verksamhet. Missa inte denna möjlighet att etablera dig i Kallebäck!

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta oss för mer information och visning!

Fastigheten

Fastigheten är belägen på huvudgatan genom Kallebäcks bostadsområde.

Bekvämt med parkeringsmöjligheter i närheten.

Omgivning och service

Kallebäck är centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer och vackra grönområden. Här finner du både Coop samt hållplats där buss 50 trafikerar och som tar dig till Korsvägen på bara 10 minuter! I och med färdigställandet av Kallebäcks Terasser öppnas i rasande fart både restauranger, caféer samt en helt ny skola och mycket mer! Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Du tar dig till Centralstationen på 20 min med spårvagn, och till Landvetter med bil på samma tid. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter så som t.ex. kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK.

Kommunikation

I Kallebäck finner du både Coop samt hållplats där buss 50 trafikerar och som tar dig till Korsvägen på bara 10 minuter.
Du tar dig till Centralstationen på 20 min med spårvagn, och till Landvetter med bil på samma tid.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Anmäl ditt intresse