Södra Förstadsgatan 21, City

Unik affärsmöjlighet i hjärtat av Malmö!

Område
Malmö
Yta
104 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Välkommen till Södra Förstadsgatan 21 – en exceptionell plats för ditt nästa framgångsrika affärsäventyr! Denna rymliga 104 kvadratmeters lokal, med stora fönster mot den pulserande gågatan, erbjuder en enastående möjlighet för dig att skapa din drömbutik.

Beläget mitt på Malmös populära gågata, är detta ett strategiskt läge som drar till sig en konstant ström av besökare och potentiella kunder. Den tomma ytan ger dig friheten att forma butiken precis enligt dina visioner. Skapa den optimala layouten för att framhäva dina produkter och skapa en minnesvärd kundupplevelse.

Denna blanka canvas väntar på att bli fylld med din affärsidé och kreativitet. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot en blomstrande framtid på Södra Förstadsgatan 21!

Fastigheten & kvarteret

Björnen 5 är den lilla, moderna och charmiga fastigheten byggd 1986. Fasaden består av ljus tegel.

Här i City befinner du dig i centrala Malmö med livfulla och kreativa kvarter precis runt knuten. All service du behöver finns inom gångavstånd, välj bland många olika restauranger, butiker och kulturella upplevelser.

Behövs en stund avkoppling finns härliga parker att ta del av, Pildammsparken eller Slottsparken för att nämna två.

Övrigt

Fastighet: Blandfastighet med butiker på markplan.
Byggår: 1986
Yta: 104 kvm
Service: Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommunikation

Triangel Stationen ligger ca 5 minuter promenad bort och därifrån tar du dig till flygplatsen i Köpenhamn på 20 minuter, eller så åker du norrut mot Göteborg. Även flera busslinjer passerar Triangeln, men det mesta i närområdet når du lättast med en skön promenad.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Tåg
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse