Hej Louise!

Louise sommarjobbar som arbetsledare men har även praktiserat hos oss i Malmö.

Berätta kort om dig själv? Hur länge har du varit på Stena Fastigheter och vilka roller har du haft?

Jag heter Louise, kommer från Västgötaslätten och har bott i bästa Malmö i 1,5 år. I dagsläget studerar jag till fastighetsförvaltare. Under sommaren 2023 arbetade jag som arbetsledare för ungdomar ute på Lindängen/Hermodsdal där jag även gjorde praktik som fastighetsförvaltare inom bostäder under 10 veckor i höstas. I vår ska jag göra min andra praktik på Stena Fastigheter men då hos det kommersiella teamet på Kolga och sen väntar min andra sommar som arbetsledare. 

Hur har din erfarenhet av att sommarjobba här hjälpt dig att forma dina framtida karriärsmål?

Det finns inget roligare än relationsskapandet till ungdomarna och övriga kollegor samt se hur vi utvecklas tillsammans för att bidra till bättre områden i Malmö. Rollen som arbetsledare på Stena Fastigheter har gett mig större inblick i fastighetsvärlden och jag har fått möta så mycket fantastiska människor genom jobbet. Här har jag fått omsätta mina teoretiska kunskaper i praktiken. 

Vilken är den mest minnesvärda upplevelsen eller projektet du varit involverad i under dina somrar här?

De finaste minnena är självklart alla skratt som ständigt uppstod under arbetsdagarna. Något annat fint var att få se hur nöjda ungdomarna var när de färdigställt olika projekt under sommaren.

Vad har varit roligast? Och kanske pyttelite tråkigast?

Roligast under sommarjobbet har varit just kombinationen av att arbeta med människor samtidigt som man får utföra praktiska sysslor som man planerat inför. Helt ärligt fanns det inget som var tråkigt men om jag ska nämna en sak så var det de regniga dagarna under sommaren. Hoppas att sommaren 2024 bjuder på mer sol! 

Hur har det (sommarjobbet) bidragit till din personliga och professionella utveckling?

Sommarjobbet har gått hand i hand med både min pågående utbildning till fastighetsförvaltare men också min tidigare utbildning inom socialpedagogik. Kombinationen av arbete med människor och fastigheter har gjort att jag utvecklats och känner mig mer trygg och säker i min ledarroll. 

Vilka färdigheter och kompetenser har du fått möjlighet att utveckla (oavsett vilken bransch du väljer i framtiden)?

Ledarskap, relationsarbete, praktiska yrkeskunskaper inom fastigheter, planering, strukturering samt organisering. Min upplevelse av Stena Fastigheter är att de tror på en som människa och att allt går att lära, det är något som jag tar med mig. 

Vad är ditt bästa råd till våra framtida sommarjobbare för att de ska få det bästa möjliga ur erfarenheten både här och nu men även i framtiden?

Kom som du är, var dig själv, var nyfiken och engagerad så kommer sommarjobbet att ge dig både nya vänner men också erfarenheter som du kan ta med dig in i ditt framtida yrkesliv. PS. du kommer också att tjäna cash! 

Något annat klokt du vill lägga till?

Det viktigaste av allt är att ha kul och må bra, sen löser vi resten tillsammans!

Tack Louise!