Hej Rozana

Rozana Yevno Eriksson, ansvarig Kommersiell uthyrning Göteborg

Hej Rozana! Du är ansvarig för vår kommersiella uthyrning i Göteborg. Berätta om ditt jobb!

Jag älskar Göteborgs stadsbild och arkitektur. Det gör mig glad att se byggnader fyllda med liv och olika hyresgäster. Jag söker ständigt inspiration när jag går runt i stan och ibland inspirerar det mina egna projekt. Mitt jobb handlar om att bygga och upprätthålla relationer för att göra affärer och samarbeta. Det är viktigt att ha en bra relation med våra förvaltare, fastighetsvärdar och projektchefer. Jag älskar mitt mångsidiga jobb!

Vad är det bästa med ditt jobb på Stena Fastigheter?

Det bästa med mitt jobb är att jag får arbeta med en sådan bredd på fastigheter och områden med blandade tidsepoker. Det är klart att det finns en del utmaningar med en del lokaler men det går nästan alltid att hitta en lösning bara man hittar rätt matchning av hyresgäst. Mitt jobb ger mig energi när jag är ute bland våra fastigheter men jag får också energi av att ha så bra kollegor som det är på Stena Fastigheter, det finns alltid någon jag kan skratta med. Jag jobbar med relationer hela tiden.

Dela med dig av en framtidsspaning! 

Efter åren av hybrid- och hemarbete märker jag att kontorsmiljöer nu inspireras av hemmamiljöer. De är attraktiva och inspirerande, med mycket växter, specialdesignade möbler, återbrukat material och funktionella kontorsmöbler - mycket instagramvänligt. Arbetsplatser är nu ställen där ingen längtar hem tidigt och som man stolt visar upp.

 

Tack Rozana!