vårtriangeln uteplats stena fastigheter

Vårtriangeln, Vega

Hitta hem i Vegas nya radhuskvarter. I populära och barnvänliga Vega i Haninge planerar vi för att bygga en tredje etapp med välplanerade stadsradhus. Säljsuccé, nu är 20 radhus sålda!

Nytt kvarter med välplanerade stadsradhus

Drömmer du om att bo i radhus i ett barnvänligt område nära stan? Nu bygger vi vidare med en tredje etapp med stadsradhus i Vega, Haninge. Brf Vårtriangeln består av 26 ljusa och välplanerade stadsradhus i två till tre plan i storlekar om 100-129 kvm. Radhusen uppfyller drömmen om ett hem med genomtänkta kvadratmeter, en enklare vardag och där man kan njuta av ett liv med närhet till allt. I populära Vega finns helt enkelt allt du behöver. Preliminär inflyttning sker vinter 2022. 

Kika in i ett radhus och hitta ditt nya hem i bostadsväljaren!

I Vårtriangeln hittar du 26 välplanerade stadsradhus 4-5 rum och kök. I listvyn kan du utforska ännu mer. Här kan du exempelvis kika in i radhuset om 129 kvm och se hur det kan se ut när det väl är färdigbyggt. Du klickar bara på knappen för VR till och tar dig en 360-graders rundvandring. I listvyn finns även lista över alla hem med priser och planlösningar samt bilder.

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29