Vega, Stockholm

Omgiven av grönskande natur, böljande skärgård och populära friluftsområden ligger den nya stadsdelen Vega. Allt vävs samman med den nya pendelstationen som placerar Vega närmare Stockholms innerstad, perfekt för den som drömmer om ett inspirerande naturnära boende som har närhet till allt.

Moderna hem lagom nära storstadspulsen. I Vega bygger vi på Stena Fastigheter cirka 1 500 ljusa och moderna lägenheter och radhus i varierande storlekar med gedigna och praktiska materival som skapar ett harmoniskt boende i toppklass!

En vacker, inspirerande och grön del av det nya Stockholm

I Vega växer en ny stadsdel fram, anpassad efter framtidens behov där Stena Fastigheter tillsammans med andra aktörer kommer utveckla och bygga totalt 3500 bostäder i olika former för cirka 10 000 människor.
Natur, närservice och en ny pendeltågsstation vävs samman med nya gator, cykel- och gångvägar, parker och torg. Hjärtat i Vega kommer bli torget och livet mellan husen.
Från Vega är det gångavstånd till handelsplatsen Port 73 med 40 butiker och restauranger och endast 10 minuters cykelväg till Haninge centrum och till Länna Market som erbjuder fullt serviceutbud.

Det är enkelt och smidigt att bo i Vega

Oavsett om du vill åka pendeltåg, buss eller bil så ska det vara enkelt att ta sig till och från Vega.
Den nya pendeltågstationen i Vega kommer vara ett kommunikationsmekka med ett stort busstorg i anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Farsta och Haninge Centrum. En stor cykelparkering kommer också finnas nära entrén samt en pendelparkering för bilar med cirka 200 parkeringsplatser.
För dig som kommer med bil så har Vega fått en egen avfart från riksväg 73 som kommer göra bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.
För dig som gående eller cyklist så knyts cykel- och gångstråk samman med övriga delar i Haninge för att enkelt och säkert ska kunna ta dig till ditt mål.

Omgiven av grönskande natur, böljande skärgård och populära friluftsområden ligger den nya stadsdelen Vega

Intresseanmälan