Supernova, Vega i Haninge

Öppna, sociala och harmoniska bostadsrätter i ett hållbart kvarter

Säljsuccé! 31 sålda, 30 kvar.

Efter succépremiär med stort intresse är alla 61 lägenheter nu ute till försäljning, varav 31 sålda på kort tid. Ingen budgivning, först till kvarn-principen gäller.

 

Hitta ditt nya hem i hemväljaren och fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vår mäklare dig med mer information.

Planerad inflyttning våren 2023

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

Sväva med muspekaren över fasaden för att se vilka lägenheter som är tillgängliga. Klicka här för att se hela prislistan och info om lägenheterna.

Supernova - ett enklare liv med närhet till allt

Välkommen till ett liv mitt i grönskan, med närhet till allt du behöver. Här varvas grönområden med gym, surdegsbageri, skolor och mataffär. Inom promenad- och cykelavstånd hittar du naturreservat, trygga strövområden och skärgården. Vegas eget serviceutbud fortsätter växa och kommunen satsar vidare med en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom är stadspuls alltid nära, med den nya pendelstationen är city bara 25 minuter bort. 

LÄS MER OM VEGA
PRISER OCH PLANLÖSNINGAR I HEMVÄLJAREN

Hitta ditt nya hem!

Supernova består av öppna och harmoniska lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök. Hitta den planlösning som passar dig bäst genom att kolla bland planlösningarna för de 61 lägenheterna. Få en överblick över lägenheternas priser, yta, placering och månadskostnad i hemväljaren. När du hittat de lägenheter som passar dig bäst går du vidare till att göra en intresseanmälan, så kontaktar vår mäklare dig med mer information.

Planlösningar

Hemväljare

Intresseanmälan

Öppna planlösningar och sociala ytor

Lägenheterna i brf Supernova har härliga öppna, sociala planlösningar som ger utrymme för gemenskap och minnesvärda stunder. Den noggrant utvalda inredningen med naturnära toner ger en harmonisk känsla, som bryts av med sofistikerade svarta detaljer. Med hållbarhet i fokus har både materialens kvalitet och ett tidlöst och stilsäkert uttryck värderats högt.

Utrymme för umgänge finns såklart även utomhus, alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats. Utöver lägenheternas generösa ytor kan du dessutom njuta av kvarterets gemensamma innergård, med pergola och sittplatser i härlig grönska – här kan du umgås med himlen som tak. 

Genomtänkta val i ett grönskande kvarter

I brf Supernova flyttar du in i ett hem som präglas av genomtänkta val, för en bättre, enklare och mer hållbar vardag. Med omtanke om både människa och miljö bygger vi hållbart för att certifiera enligt Svanen. Att satsa på grön el och värme är en självklarhet för oss, fastigheten försörjs delvis av solceller på taket och av el från vindkraft. Supernovas fasad kläs dessutom till stor del i vacker fasadplåt från återbrukad och återvunnen aluminium.

Mellan Supernovas huskropp och grannkvarteret Midskeppet hittar du den omslutna och grönskande innergården, som välkomnar till umgänge och har utformats för att främja våra pollinatiörer såsom fjärilar och bin. Grönskande ytor och plats för människor att mötas finns dessutom på torget framför fastigheten, beläget mittemellan Supernova och kvarteret Storseglet som ligger mittemot.  

Den grönskande innergården som byggs mellan Supernova och grannhuset Midskeppet.
Den grönskande innergården som byggs mellan Supernova och grannhuset Midskeppet.

Bilder och visualiseringar är illustrationer. Avvikelser kan förekomma.

Kika runt i en öppen trerummare med dubbla balkonger, och få en uppfattning om hur lägenhterna kan se ut när de är färdigbyggda.