Supernova, Vega i Haninge

Vi är i full gång med smygpremiären av brf Supernova. Redan idag kan du anmäla ditt intresse för de öppna, sociala och harmoniska lägenheterna.

Välkommen till brf Supernova!

Försäljningen av lägenheterna i vår nästa etapp med nybyggda bostadsrätter i populära Vega är nu igång. I en smygpremiär har vi släppt de 20 första lägenheterna i brf Supernova och försäljningen av dessa pågår för fullt. Anmäl ditt intresse redan idag genom att fylla i en intresseanmälan, så kontaktar vår mäklare dig med mer information.

Planerad inflyttning våren 2023

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

Supernova - ett enklare liv med närhet till allt

Välkommen till ett liv mitt i grönskan, med närhet till allt du behöver. Här varvas grönområden med gym, surdegsbageri, skolor och mataffär. Inom promenad- och cykelavstånd hittar du naturreservat, trygga strövområden och skärgården. Vegas eget serviceutbud fortsätter växa och kommunen satsar vidare med en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom är stadspuls alltid nära, med den nya pendelstationen är city bara 25 minuter bort. 

LÄS MER OM VEGA

Hitta ditt nya hem!

Supernova består av öppna och harmoniska lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök. Hitta den planlösning som passar dig bäst genom att kolla bland planlösningarna för de första 20 lägenheterna som ligger ute till försäljning. Få en överblick över lägenheternas priser, yta och månadskostnad i prislistan. Lägenheternas placering visar hur de 20 lägenheterna är placerade i huskroppen. När du hittat de lägenheter som passar dig bäst går du vidare till att göra en köpanmälan, där du kan prioritera upp till 5 olika lägenheter. 

Planlösningar

Prislista

Lägenheternas placering

Intresseanmälan

Öppna planlösningar och sociala ytor

Lägenheterna i brf Supernova har härliga öppna, sociala planlösningar som ger utrymme för gemenskap och minnesvärda stunder. Den noggrant utvalda inredningen med naturnära toner ger en harmonisk känsla, som bryts av med sofistikerade svarta detaljer. Med hållbarhet i fokus har både materialens kvalitet och ett tidlöst och stilsäkert uttryck värderats högt.

Utrymme för umgänge finns såklart även utomhus, alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats. Utöver lägenheternas generösa ytor kan du dessutom njuta av kvarterets gemensamma innergård, med pergola och sittplatser i härlig grönska – här kan du umgås med himlen som tak. 

Genomtänkta val i ett grönskande kvarter

I brf Supernova flyttar du in i ett hem som präglas av genomtänkta val, för en bättre, enklare och mer hållbar vardag. Med omtanke om både människa och miljö bygger vi hållbart för att certifiera enligt Svanen. Att satsa på grön el och värme är en självklarhet för oss, fastigheten försörjs delvis av solceller på taket och av el från vindkraft. Supernovas fasad kläs dessutom till stor del i vacker fasadplåt från återbrukad och återvunnen aluminium.

Mellan Supernovas huskropp och grannkvarteret Midskeppet hittar du den omslutna och grönskande innergården, som välkomnar till umgänge och har utformats för att främja våra pollinatiörer såsom fjärilar och bin. Grönskande ytor och plats för människor att mötas finns dessutom på torget framför fastigheten, beläget mittemellan Supernova och kvarteret Storseglet som ligger mittemot.  

Vy mot det grönskande torget som planeras mittemellan Supernova och kvarteret Storseglet, som även det utvecklas av Stena Fastigheter.
Vy mot det grönskande torget som planeras mittemellan Supernova och kvarteret Storseglet, som även det utvecklas av Stena Fastigheter.

Kika runt i en öppen trerummare med dubbla balkonger, och få en uppfattning om hur lägenhterna kan se ut när de är färdigbyggda.