Illustration exteriört brf Zenit

Zenit, Vega i Haninge

Säljsuccé - Passa på att köpa nytt drömhem till fast pris. Endast 2 kvar!

I den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad planerar vi bygga 41 smarta bostadsrättslägenheter i storlekar om 1 - 4 rum och kök. Alla lägenheter får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och trevliga balkonger eller uteplatser med plats att umgås. Huset kommer ligga i den gröna parken som planeras uppföras.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. Många lägenheter får en praktisk köksö att samla vännerna kring eller för barnen vid läxläsning när du lagar middagen. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

I Zenit bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken, som öppnar under 2021. Planerad flyttning sommaren 2022.

Säljsuccé - 2 lägenheter kvar till fast pris och först till kvarn! 

3 rok - 53 kvm - Fast pris 2 640 000 - våning 6 - Lgh 1604 - Balkong 10 kvm.
3 rok - 53 kvm - Fast pris 2 790 000 - våning 7 - Lgh 1704 - Balkong 10 kvm.

 

Hitta ditt nya hem i bostadsväljaren!

Välkommen på virtuell rundvandring!

Kika in i ditt framtida hem och se hur det kan se ut är det väl är färdigbyggt? Här hittar du ett exempel från en ljus och välplanerad trerummare om 82 kvm. Klicka på länken nedan och ta en 360-graders rundvandring, välkommen!

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare HusmanHagberg

08 - 777 32 29