Zenit, Vega i Haninge

I en lugn, grön del av det nya Stockholm, bara 20 minuter från Stockholms central byggs Vegastaden. Här lever du ett bekvämt liv med närhet till natur, service och den nya pendeltågsstationen. Nu bygger vi nästa kvarter med smart planerade bostadsrättslägenheter. Välkommen till Zenit i Vega! Anmäl ditt intresse!

I den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad planerar vi bygga 41 smarta bostadsrättslägenheter i storlekar om 1 - 4 rum och kök. Alla lägenheter får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och trevliga balkonger eller uteplatser med plats att umgås. Huset kommer ligga i den gröna parken som planeras uppföras.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. Många lägenheter får en praktisk köksö att samla vännerna kring eller för barnen vid läxläsning när du lagar middagen. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

I Zenit bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet som planerar öppna i vår och matbutiken, som öppnar under 2021. Planerad flyttning sommaren 2022.

Gör en virtuell rundvandring!

Kika in i ditt framtida hem och se hur det kan se ut är det väl är färdigbyggt? Här hittar du ett exempel från en trerummare.

Säljstartsevent söndag 20 september

Söndagen den 20 september är du välkommen på säljstartsevent för brf Zenit! Denna dag kommer vi presentera allt du behöver veta inför den digitala säljstarten den 23 september såsom tidplan, broschyr, planlösningar och priser. Du får även möjlighet att känna och klämma på bostädernas materialval.

Fastighetsmäklare Mats Lundberg från HusmanHagberg och vi från Stena Fastigheter kommer att finnas på plats för att svara på dina frågor. 

Välkommen till säljstartsevent för brf Zenit.  

Datum:  söndag 20 september

Tid: 11:00 - 14:00

Plats: Tomten på Gaffelseglet, Vega

Kan du inte komma på söndag är du varmt välkommen att delta på onlinevisning samma dag klockan 14:30–14:45

Så här fungerar en onlinevisning

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare HusmanHagberg

08 - 777 32 29