Lunar, Vega i Haninge

6 lägenheterkvar, inflytt december 2023

Gör din intresseanmälan nu, så hör vår mäklare av sig inom kort!

 

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

Hitta din lägenhet i hemväljaren

Klicka på ett av husen för att se de lediga lägenheterna i den valda etappen. Klicka här för att se hela prislistan och info om lägenheterna.

Ett modernt hem med närhet till allt

Längtar du efter ett modernt hem med närhet till allt du behöver? Brf Lunar har ett av Vega bästa lägen med grönskan runt hörnet och service nära till hands. Här har du gym, skolor, matbutiker och restauranger inom promenadavstånd. Bostäderna har öppna sociala ytor som ger ett hem där det är lätt och trivsamt att umgås. Med stora fönster får du ett härligt naturligt ljusinsläpp, lägenheterna har dessutom rymliga balkonger.

Inför inflytt hösten 2023 är 77 av lägenheterna redan sålda, 6 stycken finns kvar till försäljning.

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN
LÄS MER OM VEGA

Hitta ditt nya hem!

De kvarstående 6 lägenheterna är mellan 1-2 rum och kök. Se lägenheternas placering, pris, avgift och mer information i hemväljaren. Gör en intresseanmälan, så hör vår mäklare av sig till dig med mer information och hjälp att hitta ditt nya hem. 

HEMVÄLJARE
INTRESSEANMÄLAN

Genomtänkta val i ett grönskande kvarter

I brf Lunar flyttar du in i ett hem som präglas av genomtänkta val, för en bättre, enklare och mer hållbar vardag. Med omtanke om både människa och miljö bygger vi hållbart för att certifiera enligt Svanen. Att satsa på grön el och värme är en självklarhet för oss, fastigheten försörjs delvis av solceller på taket och av el från vindkraft. Dessutom är de nyproducerade hemmen fulla av smarta och effektiva lösningar för en lägre material- och energiförbrukning. Bra för både miljö och plånbok! 

 Lunar kommer att miljöcertifieras enligt Svanen vilket ger dig som köper en bostad goda möjligheter till ett grönt bostadslån med lägre ränta.

LÄS MER OM SVANEN OCH GRÖNA BOLÅN

Ljusa hem med öppna sociala ytor

Lägenheterna i brf Lunar har öppna sociala ytor som ger ett hem där det är lätt och trivsamt att umgås. Med stora fönster ges ett härligt naturligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom rymliga balkonger eller uteplatser.

Den noggrant utvalda inredningen ger en harmonisk bas med sina naturnära toner, och välkomnar dig att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Stort fokus har lagts på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och livslängd men också på ett uttryck som håller över tid. Välkommen hem!

HITTA DIN LÄGENHET I HEMVÄLJAREN

Välkommen in!

Kika runt i en öppen trerummare med balkong, och få en uppfattning om hur lägenhterna kan se ut när de är färdigbyggda. 

Bilder och visualiseringar är illustrationer. Avvikelser kan förekomma.