Lunar, Vega i Haninge

Bara 3 lägenheter kvar!
Flytta in december 2023

Gör din intresseanmälan nu, så hör vår mäklare av sig inom kort

 

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

Lägenhetsvisning den 4/10!

Den 4 oktober välkomnas du på visning av de 3 sista lediga lägenheterna i Brf Lunar. Visningen sker på plats i Vega med projektets ansvariga mäklare. Du får chansen att komma in på bygget och se lägenheterna som redan i december är helt färdiga för inflytt. 

Tid: 4 oktober kl. 18:15 
Plats: Brf Lunar, Gaffelseglet 13 i Vega. Hitta hit

 

Hitta ditt nya hem och flytta in redan i december!

De kvarstående 3 lägenheterna varierar i storlek mellan 1-2 rum och kök. Här kan du se mäklarens senaste inspelade visning i var och en av lägenheterna.

2 RoK, 49 kvm. Lgh 2-1703: Se visningen

2 RoK, 47 kvm. Lgh 2-1804: Se visningen

1 RoK, 33 kvm. Lgh 2-1705: Se visningen

Anmäl ditt intresse, så hör vår mäklare av sig till dig med mer information och erbjudande om visning av lägenheterna som nu börjar bli färdiga.

Hitta din lägenhet i hemväljaren

Vi garanterar räntan i 2 år!

Stena Fastigheters räntegaranti skyddar dig som köper lägenhet i Lunar från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter. Räntegarantin garanterar bostadsrättsföreningens ränta, den gäller i två år från inflyttning och är en trygghet för dig som köper en nyproducerad bostad i brf Lunar. Garantin förstärker vårt trygghetserbjudande och blir i praktiken ett skydd mot höjd månadsavgift till följd av ökade räntekostnader.

Läs mer om Tryggt köp hos Stena Fastigheter

Ett modernt hem med närhet till allt

Längtar du efter ett modernt hem med närhet till allt du behöver? Brf Lunar har ett av Vega bästa lägen med grönskan runt hörnet och service nära till hands. Här har du gym, skolor, matbutiker och restauranger inom promenadavstånd. Bostäderna har öppna sociala ytor som ger ett hem där det är lätt och trivsamt att umgås. Med stora fönster får du ett härligt naturligt ljusinsläpp, lägenheterna har dessutom rymliga balkonger.

Inför inflytt december 2023 är 79 av lägenheterna redan sålda, 3 finns kvar!

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN
LÄS MER OM VEGA

Ljusa hem med öppna sociala ytor

Lägenheterna i brf Lunar har öppna sociala ytor som ger ett hem där det är lätt och trivsamt att umgås. Med stora fönster ges ett härligt naturligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom rymliga balkonger eller uteplatser.

Den noggrant utvalda inredningen ger en harmonisk bas med sina naturnära toner, och välkomnar dig att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Stort fokus har lagts på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och livslängd men också på ett uttryck som håller över tid. Välkommen hem!

HITTA DIN LÄGENHET I HEMVÄLJAREN