brf_nadir_headerbild_stenafastigheter

Nadir, Vega i Haninge

42 ljusa och moderna bostadsrätter i storlekar om 1–3,5 rum och kök. Endast 12 lägenheter återstår!

Välkommen till Brf Nadir, vår senaste etapp med bostadsrätter i Vegastaden. Endast 12 av 42 lägenheter återstår, gör din intresseanmälan redan idag så kontaktar vår mäklare dig!

Planerad inflyttning sommaren 2022.

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare HusmanHagberg

08 - 777 32 29

Genomtänkta val

Inredningen i de nybyggda hemmen är utvald för att spegla vår samtid och vi har lagt stort fokus på hållbarhet, både när det kommer till materialens kvalitet och att uttrycket ska hålla över tid. Den är en stilren med monokrom och tillbakalutad design där du själv får utrymme att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Köken har vitt kakel i halvstensförband, ljusgrå bänkskiva och släta vita luckor från Ballingslöv. Kaklet återkommer i badrummet i kombination med ett ljusgrått golv. Lägenheten har genomgående ljuspigmenterad ekparkett.

LÄS MER OM HEMMEN INTERIÖRT

 

Hitta ditt nya hem i bostadsväljaren!

Här kan du se vilka lägenheter som är till salu och hitta ditt framtida hem. Du kan dessutom kika in i en lägenhet och se hur det kommer se ut när det väl är färdigbyggt. Klicka på interiör rundvandring så visar vi ett exempel från en ljus och välplanerad 3,5 rummare. I listvyn finns även lista över alla hem med priser och planlösningar samt bilder. 

 

Brf Nadir i Vega, Haninge

Hyresrätt

Alla våra hyresrätter i Vega förmedlas via Bostadsförmedlingen