Juno, Vega i Haninge

68 lägenheter

Anmäl ditt intresse och var redo för säljstart!

Planerad säljstart 2024

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Ansvarig mäklare

08 - 777 32 29

BRF JUNO I VEGA

ANTAL LÄGENHETER: 68
STORLEKAR: 1-4 RoK
YTA: 33-94 kvm
STATUS: Planerar inför säljstart

Anmäl ditt intresse för att få mer information inför säljstarten.

Junos genomtänkta lägenheter

Lägenheterna i brf Juno har öppna sociala ytor som ger ett hem där det är lätt och trivsamt att umgås. Inredningen som går i ljusa naturnära toner kombineras med trä och bildar en harmonisk bas i hemmet. De balanserade inredningsvalen välkomnar dig att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya moderna hem.

Stort fokus har lagts på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och livslängd men också på ett uttryck som håller över tid. Juno kommer att miljöcertifiera enligt Svanen vilket garanterar ett hem med genomtänkta val både för vår planet och för dig som flyttar in. Dessutom möjliggör det för dig att teckna ett extra förmånligt grönt bolån.

Välkommen hem!

Juno i Vega - ett enklare liv med närhet till allt

Välkommen till ett liv mitt i grönskan, med närhet till allt du behöver. Här varvas grönområden med gym, surdegsbageri, skolor och mataffärer. Inom promenad- och cykelavstånd hittar du naturreservat, trygga strövområden och skärgården. Vegas eget serviceutbud fortsätter växa och kommunen satsar vidare med en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom är stadspuls alltid nära, med den nya pendelstationen är city bara 25 minuter bort. 

LÄS MER OM VEGA
ANMÄL DITT INTRESSE!

 

Notera att bilderna är tidiga visualiseringar och att mindre justeringar kan komma att ske.