135 nya lägenheter

Som en del i ett större stadsutvecklingsprojekt bygger Stena Fastigheter fyra nya fastigheter med 135 miljöcertifierade hyreslägenheter på västra Bellevuegården. De första lägenheterna kommer att stå klara för inflyttning i juli 2022.

De nya husen byggs med klimatvänliga material, området är helt fossilfritt och energilösningen bygger på lokalproducerad el från solceller och bergvärmelagring.

De tre nya husen på Hålsjögatan rymmer totalt 92 nya hyreslägenheter med en blandning av 1-3 rok.  Alla har balkong eller uteplats och det finns en trivsam innergård med sittplatser och lekredskap. Den första etappen lägenheter kommer att stå klara för inflyttning till juni 2022. Förmedlingsstart planeras till januari 2022.

Huset på Svansjögatan rymmer totalt 43 nya hyreslägenheter med en blandning av 1-4 rok. Alla har balkong eller uteplats och det finns en trivsam innergård med sittplatser och lekredskap.

Lägenheter Hålsjögatan
1 rum och kök               11 st           32-34 kvm
2 rum och kök               47 st           47-55 kvm
3 rum och kök               34 st           69-82 kvm

Lägenheter Svansjögatan
1 rum och kök               5 st             35 kvm
2 rum och kök               28 st           43-55 kvm
3 rum och kök               5 st             76-87 kvm
4 rum och kök               5 st             92-97 kvm

Om lägenheterna
Lägenheterna har genomgående målade väggar i bruten vit färg och golv i ekparkett. Badrummet är helkaklat vitt med svart/vitt schackrutigt klinkergolv. Det finns tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin, dusch med väggar i glas och handdukstork. Köket har vit köksinredning, vitt kakel ovanför en mörkgrå bänkskiva av laminat och diskmaskin.

För mer information se: Boplats Syd och HomeQ.