Måndagen den 21 december öppnar vi Harrgatans garage!

Harrgatans garage kommer att vara klart för uthyrning måndagen den 21 december. Vi har renoverat betongpelare, målat alla ytskikt, bytt portar, förbättrat belysningen och installerat kameror och nya trapphusdörrar med fönster i för att garaget ska kännas tryggare och säkrare.

I samband med öppningen av garaget kommer vi fortsatt att erbjuda vår populära garagekampanj, fram till våren. Det innebär att du kan hyra 3 månaders garagetillstånd till priset av 2 (ordinarie pris 850 kr/månad). På www.stenafastigheter.se/3for2 kan du läsa mer om parkeringserbjudandet.

De gratis parkeringstillstånden som delats ut i samband med renoveringen upphör att gälla efter den 31 december. Detta gäller även de parkeringstillstånd som Parking Partner delat ut inför 2021. Efter årsskiftet kommer P-skiva (2tim) att återinföras på Harrgatan/besöksparkering, i enlighet med skyltningen på området. Detta innebär att utomhusparkeringen längst Harrgatan återgår till det normala igen.

Köp ditt garagetillstånd genom appen PhonePark
För att registrera och köpa garagetillstånd i appen PhonePark behöver du ange ditt ”kontraktsnummer”, för att visa att du är hyresgäst hos Stena Fastigheter. I appen efterfrågas hyres-id som är en del av ditt kontraktsnummer som du hittar på ditt hyreskontrakt eller om du loggar in på Mina sidor, och exempelvis tittar på dina avier.

I rutan för Hyres-id i appen anger du de första 10 siffrorna i kontraktsnumret, alltså inte de två sista.
Exempel: Om ditt kontraktsnummer är 11111-11111-11 så skriver du i appen 11111-11111.
Hittar du inte ditt kontraktsnummer på Mina Sidor kontakta uthyrningstockholm@stena.com eller serviceanmälan via Mina sidor.

Garaget öppnas och stängs genom en digital nyckel via appen Parakey, du använder alltså mobilen som fjärrkontroll.
För mer information kontakta Parking Partner på 08-120 305 94 eller uthyrning@parkingpartner.se. Du kan även läsa mer på deras hemsida.

www.parkingpartner.se.