Undvik parkeringsbot efter 1 januari!

Tack vare de goda parkeringsmöjligheterna i våra nyrenoverade garage så återgår vi till att endast parkera i enlighet med skyltningen på områdets boendeparkeringar och gästparkeringar.

Under renoveringarna av våra garage har det varit ont om p-platser på boendeparkeringarna och vi har förståelse för att det har varit svårt att parkera i enlighet med skyltningen under den tid som renoveringarna pågått. Parking Partners kontrollanter har därför haft överseende, fram tills nu.

Från årsskiftet har vi på norra sidan hela 4 nyrenoverade och fina garage att erbjuda uthyrning i: Karpgatans garage, Braxengatans garage, Forellgatans garage samt Harrgatans garage.

Dessa nyrenoverade garage erbjuder goda möjligheter för dig som behöver parkering till din bil. De goda parkeringsmöjligheterna som de nyöppnade garagen innebär görr att vi från och med årsskiftet kan förvänta oss att du parkerar i enlighet med skyltningen på samtliga parkeringar i området. Parkerar du inte i enlighet med skyltningen riskerar du därmed att få en parkeringsbot.

För att ge dig särskilt goda möjligheter att parkera i våra nyrenoverade garage så förlänger vi vår populära garagekampanj fram till våren. Det innebär att du kan hyra 3 månaders garagetillstånd till priset av 2 (ordinarie pris 850 kr/månad).

www.stenafastigheter.se/3for2 kan du läsa mer om parkeringserbjudandet och om hur du går till väga för att enkelt börja hyra garagetillstånd.

 

I början av nästa år planeras starten av projektet Fisksätra Entré, där nyproduktion kommer att byggas. Entreprenaden kommer att innebära att en del av parkeringarna i markplan försvinner. Därför kan vi varmt rekommendera att du som vill ha en bekväm parkeringsplats hyr garagetillstånd och börjar parkera i områdets nyrenoverade garage.

En förutsättning för att arbetet med Fisksätra Entré kan genomföras är att detaljplanen vinner laga kraft. Så fort vi vet mer kommer vi återkomma med information löpande.