Boendemys som stärker våra kvarter

Att få träffa våra kunder är en stor och viktig del av vårt dagliga arbete och vi försöker hela tiden att passa på att göra det där lilla extra för våra kunder och kvarter. Vi vill också lära känna dig som är vår hyresgäst och få chansen att prata och umgås en liten stund.

Bullfest, julfikor och mys

Vi försöker så ofta vi kan ta tillfället i akt och uppmärksammar många av årets specialdagar och högtider tillsammans med våra kunder. Vi delar ut kanelbullar på kanelbullens dag, karvar och dekorerar med pumpor på halloween, delar ut chokladkakor på alla hjärtans dag och bjuder på julfika i decembermörkret. Vi älskar att bjuda till fika och en pratstund med våra kunder! 

Vi passar även på att dekorera med till exempel flaggor på nationaldagen och julgranar och belysning runt jul.

Planteringsdagar och cykelservice

I många av våra kvarter i Stockhom anordnar vi, tillsammans med våra kunder, planteringsdagar på våren och hösten. Det är en populär tradition där vi tillsammans gör fint i våra kvarter, fikar och planterar blommor/lökar som bidrar till den biologiska mångfalden.

Vi vill också uppmuntra till att transportera sig på andra, mer hållbara sätt och har bjudit bland annat våra kunder i Fisksätra på cykelservice.