Årets kommersiella uthyrare 2022

I kategorin årets kommersiella uthyrare på fastighetsgalan hade vi som bostadsbolag både Rozana Yevno och Ensar Gigovic nominerade - det vill säga 2 av 10 nominerade i hela Sverige!

Vi gör varandra bra! 

Vårt motto är att vi gör varandra bra i vårt arbete  på Stena Fastigheter och att teamwork är grunden i allt vårt dagliga arbete. Men det är också kul att vi tillsammans kan hjälpa varandra att nå personliga och individuella mål och att man får växa i sina roller. I kategorin årets kommersiella uthyrare på fastighetsgalan hade vi som bostadsbolag både Rozana Yevno och Ensar Gigovic nominerade - det vill säga 2 av 10 nominerade i hela Sverige! Ensar Gigovic från vårt Malmökontor tog hem priset och är årets kommersiella uthyrare 2022! Läs mer om Ensar, hans personliga mål och den delade vinsten här.  

Hur känns det att vinna priset för årets kommersiella uthyrare?
Det känns fantastiskt! Det känns jättekul att få denna utmärkelse och nästan overkligt att jag äntligen får vinna detta i Malmö.

Varför fick du priset?
Jag vill börja med att säga att jag fick priset mycket tack vare mina grymma kollegor. Just Priset Årets uthyrare fick jag för att jag gjorde rekordmånga antal nyuthyrningar under 2022. Jag har varit med och tävlat i ett antal år men 2022 så bestämde jag mig att ge 200% för att vinna. Detta var något jag även var tydlig med under mitt utvecklingssamtal med min chef – så extra kul att jag nådde mitt mål.

Vad betyder vinsten framöver?
Det känns jättekul att vinna priset för då vet du att du har levererat utifrån uppsatta mål. Jag försöker dela med mig av glädjen och förmedla att alla är vinnare här på Stena Fastigheter, vi gör varandra bra!

Även om trycket på intressenter var viktigt för att vinna denna tävling, var det inte det som i slutändan avgjorde att det blev så många uthyrningar utan det var att möta kundens behov och fylla lokalerna utifrån kundens önskningar. Med denna vinst vill jag tacka alla förvaltare som varit med och gjort lokalerna tillgängliga och attraktiva. Jag vill även passa på att lyfta upp våra projektledare som är superduktiga och bara ser lösningar och möjligheter.

Berätta om ditt jobb.
Jag älskar mitt jobb på Stena Fastigheter och det känns jätteroligt att få gå till jobbet och vara med och fylla vakanser i våra fastigheter. En del av mitt jobb är att vägleda våra kunder, och hjälpa dem att etablera sig i våra lokaler - så att de som företag kan utvecklas vidare.

Mitt jobb är till stora delar självständigt men jag jobbar samtidigt hela tiden i nära samarbete med förvaltarna och projektledare där jag är med och hyr ut lokalerna samt omförhandlar avtal med befintliga hyresgäster.

Ett roligt jobb där det händer mycket, man träffar många roliga människor och är med och driver igenom förändring!