Bangatan 7, Södervärn Möllevången

Kontor i hjätat av Möllan

Område
Malmö
Yta
372 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Upptäck denna 372 kvm stora kontorsyta med ingång från Bangatan 7. Här flödar ljuset in från både gatan och takfönster, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär i kontorsytorna.

Det moderna köket, med generösa ytor, är perfekt för lunchpauser och större möten. Ytterligare sittytor, förråd och två toaletter är bekvämt placerade i anslutning till köket.

Längs korridoren finner vi konferens- och kontorsrum med eleganta glasväggar, vilket ger en öppen och ljus planlösning. Det finns totalt nio rum som kan anpassas efter era specifika behov samt ytterligare två toaletter, varav en är handikappanpassad.

Flytta in i den förtjusande stadsdelen Möllan och bli granne till Mitt Möllan köpcentrum – ett livligt nav med alternativa butiker, fantastisk mat och en härlig atmosfär.

Välkommen att höra av dig för en visning redan idag!

Fastighet & kvarter

Leonard 1 är en blandfastighet från 1970. Huset sprudlar av liv från de boende och köpcentret som är en central del av fastigheten. Här hittar du flera butiker och en härlig foodcourt.

Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.

Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.

I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö.

Övrigt

Yta lokal: 372
Våning: BV
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Södra Innerstaden, Möllevången
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 800 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommunikation

Från Södervärns busstation, ett stenkast från lokalen, finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger gångavstånd från Möllevångstorget.

Kommer ni med bil parkerar ni enkelt i garaget anslutande till lokalen. Allt för en smidig arbetsdag!

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse