Claesgatan 12, Södervärn Möllevången

Lokal med potential för kontor - Mitt Möllan!

Område
Malmö
Yta
304 - 608 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från - Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Belägen på våning 2 i det populära Mitt Möllan-området, erbjuder denna rymliga lokal unika möjligheter. Här får du inte bara en stor innergård utan även en egen uteplats som skapar en trivsam och inbjudande atmosfär. Lokalens totala yta är 608 kvm men går att dela av om ni söker mindre ytor.

Lokalen behöver renovering och en kärleksfull hand för att komma till sin rätt. Men för den som kan se bortom det nuvarande skicket, erbjuder denna lokal en fantastisk möjlighet att skapa något unikt. Med en egen utegård och livliga Möllan runt hörnet, är detta en plats med oändliga möjligheter för rätt verksamhet.

Fastighet & kvarter

Leonard 1 är en blandfastighet från 1970. Huset sprudlar av liv från de boende och köpcentret som är en central del av fastigheten. Mitt Möllan är känd för sin pulserande atmosfär, mångfald och kreativa vibe. Här finns ett konstant flöde av människor, både lokala och besökare, vilket skapar en dynamisk och inspirerande miljö för din verksamhet.

Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.

Övrigt

Yta lokal: 304-608 kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Södra Innerstaden, Möllevången
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 800 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: enligt överenskommelse

Kommunikation & service

I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation, ett stenkast från lokalen, finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger gångavstånd från Möllevångstorget.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse