Danagatan 2, Eriksberg

Ljus och modern kontorslokal i Eriksberg!

Område
Göteborg
Yta
186 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Beskrivning

Välkommen till Danagatan 2!

Här har vi en ljus och modern kontorslokal om 186 kvm på entréplan fördelad på öppna ytor med ett flertal kontorsrum, mötesrum och pentry.

I expansiva Eriksberg har du närheten till havet och den fina strandpromenaden som går längs med Eriksbergskajen och den vackra Färjenäsparken.

Välkommen att höra av dig för visning!

Tillträde enligt överenskommelse.

Om du vill ha mer information om denna lokal eller andra liknande lokaler, besök vår hemsida.

Fastigheten

Eriksberg karaktäriseras av en lugn miljö med hus om 3 våningar. Kvarteren har öppna, gröna gårdar mellan husen.

Omgivning och service

Matbutiker, apotek och systembolag samt ett antal andra butiker ligger ett stenkast bort samlade vid handelsplatsen i Sannegården. Här ligger också en välsorterad Ica Kvantum, pizzeria och zoobutik.

Inte långt ifrån ligger populära Hagabadet i Sannegården med spaverksamhet och café. Vill du bjuta av restauranger ligger ett flertal längs med Eriksbergskajen med variade menyer, allt från hamburgare till cafémat, pizza och modern nordisk mat. Åker du åt andra hållet hamnar du vid Kvilletorget och Kvillebäcken som har saluhall, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Från Eriksberg kan du åka till centrum med både buss och färja. Färjan går från Eriksbergskajen och bussen stannar inte långt bort. Det finns ett flertal att välja mellan. Här kan du också enkelt ta dig till Volvos anläggningar i Torslanda och ut till badställena i Torslanda.

Cykelvägarna är väl utbyggda både inom området men även över broarna för att ta sig till centrum.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Fiber
Färja

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Anmäl ditt intresse