Geijersgatan 3A, Centrum

Butikslokal ett stenkast från Avenyn

Område
Göteborg
Yta
125 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare - ansvarig lokaler

+46101675173

Beskrivning

På Geijersgatan 3B i Göteborg finner du en charmig lokal i markplan som är perfekt anpassad för en skönhetssalong.
När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med mjuka färger och eleganta detaljer.

Lokalens 125 kvm är fördelade på 3 större behandlingsrum en toalett, förråd, litet personalrum samt två större rum som används butiksyta och väntrum. Lokalen känns öppen och luftigt. Stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en härlig atmosfär i butiksytan.

Geijersgatan 3B är beläget i en trevlig och central del av Göteborg. Gatan kännetecknas av en blandning av bostadshus och affärslokaler, vilket ger området en livlig atmosfär. Det är vanligtvis en relativt lugn gata med många träd längs trottoarerna som ger en känsla av grönska mitt i staden.

Omgivning

Byggnaden, klädd i rött tegel, ger en klassisk och tidlös känsla. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med mjuka färger och eleganta detaljer.

Byggnaderna längs Geijersgatan är ofta typiska för Göteborgs arkitektur, med vissa äldre tegelhus och andra modernare byggnader. Gatan är väl upplyst och erbjuder en trygg känsla, särskilt på kvällarna.

Geijersgatan 3B självt kan vara ett vackert tegelhus med flera våningar, möjligen med butiker eller företagslokaler på bottenvåningen och bostäder på de övre våningarna. Det är troligt att området runt 3B är livligt med människor som går förbi, särskilt under dagtid när affärerna är öppna.

I närheten av Geijersgatan 3B kan det finnas olika bekvämligheter som restauranger, kaféer, affärer och parker, vilket gör det till en bekväm och attraktiv plats att bo eller driva verksamhet på. Området kan också vara bra för kommunikation med kollektivtrafikförbindelser i närheten.

Kommunikation

Här finns närhet till båda spårvagn och bussar,

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Fiber
Spårvagn

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare - ansvarig lokaler

+46101675173

Anmäl ditt intresse