Hermansgatan 2, Värnhem

Skapa en framtid där din verksamhet blomstrar!

Område
Malmö
Yta
314 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

I ett strategiskt bra läge hittar du denna lokal som
passar bra till både kontor och utbildning. Placeringen på bottenplan har kontorsfönster som sträcker sig mot gatan och välkomnar ljus och inspiration.

De större ytorna längre in i lokalen ger er möjligheten att skräddarsy och anpassa utrymmet precis efter era behov. Det är inte bara en lokal; det är en blank canvas där er vision kan ta form och blomstra. Kreativa mötesrum, dynamiska kontorslandskap eller inspirerande utbildningsmiljöer – valet är ert.

Boka en visning idag och upptäck hur denna lokal kan vara den perfekta platsen för ert blomstrande företag. Ert nästa kapitel börjar här!

Fastighet

Fastigheten Pontus ligger alldeles vid Malmös norra infart mot centrum, där Drottninggatan tar sin början. I direkt anslutning till fastigheten finns bland annat Entré Malmö och Värnhemstorget. Huset som sträcker sig över ett helt kvarter har butikslokaler i gatuplanet - idag finns butiker, gym och flera restauranger - på första planet ligger genomgående kontor, medan övriga plan består av bostäder. Den upphöjda innergården är en grön oas byggd på taket till garaget.

Övrigt

Yta: 314 kvm
Område: Värnhem
Lokaltyp: Kontor
Våningsplan: BV
Fastighetstyp: Blandfastighet med butikslokaler, restauranger, kontor och lägenheter
Byggår: 1975

Kommunikation

Med de flesta busslinjerna inom bekvämt räckhåll, speciellt från den strategiska Värnhemsknutpunkten, är du alltid ansluten till staden och regionen. Men det är inte allt - för de som föredrar ett snabbare transportmedel ligger Malmö Centralstation endast 10 minuter promenad bort. Dessutom når du motorvägen med bil på bara ett par minuter.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse