Januarigatan 6, Kortedala

Ledig lokal med många möjligheter i Kortedala

Område
Göteborg
Yta
128 m²
Typ
Utbildning
Tillträde
Enligt överenskommelse
EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Beskrivning

Denna rymliga lokal på 128 kvm ligger på Januarigatan 6 och har tidigare varit en matsal för skolungdomar. Med en öppen planlösning och gott om utrymme är det en idealisk plats för en ny verksamhet.

Här är några exempel på verksamheter som skulle kunna passa i lokalen:

Café: Ett café skulle kunna servera kaffe, te, bakverk och andra lätta måltider. En öppen planlösning skulle ge en avslappnad och inbjudande atmosfär för besökare.

Restaurang: En restaurang som serverar skolmatsal-inspirerade rätter skulle vara lämplig för lokalen. En öppen planlösning skulle ge en rymlig och luftig känsla till restaurangen.

Bageri: Ett bageri skulle kunna erbjuda färskt bröd, bakverk och andra sötsaker. En öppen planlösning skulle ge en mysig och inbjudande atmosfär för besökare.

Butik: En butik som säljer allt från kläder till hushållsartiklar skulle passa bra i lokalen. En öppen planlösning skulle ge en rymlig och välkomnande känsla till butiken.

Kontor: Lokalen skulle också kunna användas som kontor. Det skulle kunna fungera som ett kreativt utrymme för företagare och entreprenörer. En öppen planlösning skulle ge en ljus och luftig känsla till kontoret.

Lokalen är belägen mitt på Årstidstorget där det finns b.l.a. frukt och godisbutik, vårdcentral och pizzeria.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om du vill ha mer information om denna lokal eller andra liknande lokaler, besök vår hemsida.

Fastigheten

Kortedala karaktäriseras av en lugn miljö med hus om 3-4 våningar. Kvarteren är centrerade kring allmänna torg och har öppna, gröna gårdar mellan husen.

Omgivning och service

I närheten ligger Årstidstorget där det finns frukt och godisbutik, servicebutik, pizzeria, vårdcentral, barnavårdscentral, BVC.

På Citytorget hittar du närmaste mataffär, ICA Nära. Här finns även en charkuteributik, bageri och kvartersrestaurang.

Vid Kortedala Torg finns matbutik, gym, godisaffär och några restauranger.

Kommunikationer

Närmsta hållplats för kollektivtrafik är Janurigatan, där spårvagn 7 och 11 går. Det är täta avgångar och linje 7 och 11 tar snabbspåret och har bra anslutningar för att ta dig runt hela Göteborg.

I området finns tillståndsparkering, vilket betyder att du inte har en fast plats, utan får stå på alla parkeringen som tillhör området.

Cykel- och gångvägar är väl utbyggda in mot stan och runt omkring i området.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Anmäl ditt intresse