John Ericssons väg 76, Västra Innerstaden

Spännande ytor med ultimat placering!

Område
Malmö
Yta
172 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 21284 Kr Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga lokal på John Ericssons väg 76 i Malmö! När du kliver in möts du av spännande vinklar, vrår och nivåskillnader. En trappa ner väntar ännu mer yta för förvaring och lager. De stora skyltfönstren släpper in fint ljus och ger en välkomnande känsla.

Denna 172 kvadratmeter stora lokal erbjuder fantastiska möjligheter för din verksamhet. Här kan du sätta din prägel och förvalta ett riktigt guldkorn. Tidigare har lokalen varit en blomsterbutik, men den passar lika bra som kontor eller butik.

Och det bästa av allt? Direkt utanför finns gratis parkering för besökare. Missa inte chansen att boka en visning redan idag och se potentialen i denna unika lokal!

Fastigheten & kvarteret

Pilåkern 1 byggdes 1959 och består av en fastighet med 200 bostäder samt några kommersiella lokaler på kortsidan. Den gula tegellåghusfastigheten står praktfullt längs John Ericssons väg i stadsdelen Dammfri i Malmö.

Läget är utmärkt – du har cykel- eller gångavstånd till centrum, Pildammsparken, Malmö Opera, Kronprinsens affärscentrum och stranden. Dessutom är allmänna kommunikationer bara ett stenkast bort. Området erbjuder också ett brett utbud av restauranger, butiker och kulturella upplevelser att välja bland.

Övrigt

Yta lokal: 172 kvm
Lokaltyp: Kontor, butik
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med fåtal kommersiella ytor.
Byggnadsår: 1959
Avstånd till Citytunnels station Triangeln: 2 km
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Kommunikation

Stadsbussarna tar dig enkelt fram mellan Malmös olika områden eller till Centralstationen alternativt Tringelstationen som tar dig vidare till Köpenhamn, Lund eller Helsingborg.

Cykelbanorna är väl utbyggda, så du tar dig med fördel fram på cykel. Runtomkring i Malmö finns flera stationer där man kan hyra cykel.

Väljer du bilen finns parkering att hyra på fastigheten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse