Kantatgatan 46, Lindängen

Upptäck Ditt Drömutrymme: Ljus, Rymlig och Perfekt För Din Hobby!

Område
Malmö
Yta
77 m²
Typ
Fritid/Hantverk
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Här finns områdets mest moderna hobbylokal. Med en separat ingång en trappa ner presenteras en ljus lokal på 77 kvm. Lokalen är komplett med bekvämligheter som toalett, pentry och två separata rum. Vid pentryt finns en sittplats där du kan avnjuta din måltid. Trots att lokalen befinner sig i källarplanet är den ljus och behaglig att vistas i.

Kontakta oss för en visning och låt denna unika lokal bli platsen där din hobbyverksamhet blomstrar!

Fastighet & kvarteret

Välkommen till fastigheten Kantaten 6 – en ikonisk tegel fastighet från 70-talet som erbjuder en unik kombination av bostäder och några utvalda lokaler på bottenvåningen.

Belägen i det charmiga bostadsområdet Lindängen, i Malmös stadsdel Fosie, erbjuder Kantaten inte bara en tidlös arkitektur utan även närhet till härliga naturområden. Detta ger boende och verksamheter en möjlighet att njuta av en harmonisk atmosfär med grönska och natursköna platser runt hörnet.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse
Byggår: 1970
Yta lokal: 77 kvm
Våningsplan: Källarplan
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med fåtal källarlokaler
Område: Fosie/Lindängen
Avstånd till buss: ca. 200 meter

Kommunikation & service

Med flera busslinjer som trafikerar området finns det många alternativ för en enkel och stressfri resa. Välj mellan busslinjerna 2, 8, 31, 33 eller buss 170 för din dagliga färd. Buss 8, 33 och 170 stannar nära Lindängensbiblioteket och hållplatsen heter ”Malmö Lindängen”.

Vill du hellre ta bilen är tillgängligheten bra och det finns flera parkeringar i området.

Lindängen centrum, en stenkast bort, erbjuder en mångfald av bekvämligheter såsom Framtidens hus, matbutiker och Returen. I närheten finns också bibliotek och restauranger, vilket ger dig tillgång till en rik variation av möjligheter.

Välkommen till en plats där resor är enkla och allt du behöver är inom räckhåll.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse