Masthamnsgatan 21, Masthugget

Välkommen till Stuveriet

Område
Göteborg
Yta
841 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare - ansvarig lokaler

+46101675173

Beskrivning

Nybyggd lokal söker hyresgäst som längtar efter att få sätta egen prägel på sin arbetsplats!

I vår miljöcertifierade fastighet Stuveriet kan vi erbjuda det sista ledig kontoret på plan 5. Den stora, ljusa lokalen på 841 kvm har fönster i fyra väderstreck, spännande industrikänsla och balkong längs med hela kontoret mot Första Långgatan.

Som hyresgäst har du möjlighet att från början sätta en helt egen prägel då lokalen idag är en betonggrå yta som anpassas efter era önskemål. Givetvis finns det en grund för hur lokalen kan se ut med ett noga urval av matta, armatur, väggpartier, köksstommar mm.

I lokalen finns ett antal smala pelare som kan bli naturliga avskiljare eller lämnas öppet och ge lokalen en industrikänsla. Den rejäla takhöjden skapar rymd.

Vid pentrydelen finns en balkong stor nog att möblera och från den har man utsikt över tre kyrkspiror i Masthugget. Längs fasadens långsidor finns en smal balkong som löper längs med hela huset. Flera dörrar leder ut till balkongerna vilket gör att oavsett var man befinner sig på kontoret har alla nära till att kunna vädra eller ta en bensträckare. På husets ena sida finner man utsikt över älven och den nya ön Masthuggskajen som kommer att växa fram.
Åt andra hållet är det utsikt över Masthuggets Långgator och dessas utbud av affärer, restauranger och caféer. Den konkava fasaden skapar avbalkningar på balkongen som ger en känsla av avskildhet vid varje balkongdörr.

På plan 5 har ni gemensam hisshall med en annan hyresgäst. Tar man hissen upp till 14:e våningen finns en konferensavdelning som alla husets hyresgäster kan utnyttja. Där finner ni även Orangeriet som är en gemensam yta där alla i huset kan äta, fika och umgås. Orangeriet erbjuder även en stor terrass utomhus som kommer att bli en uppskattad mötesplats över företagsgränserna när solen skiner. Åker man ner till plan 2 finns Sportloungen där det finns tränings- och duschmöjlighet. Fortsätter man ner till entréplan finns restaurangen Body Buddy som sprider matglädje samt en reception där vår duktiga receptionist kan vara behjälplig vid behov.

I hisshallen på varje våningsplan har konstnären Camilla Boström (SCEB) skapat konstverk som visar på vilken våning man befinner sig på. Det gemensamma temat för alla konstverk är hållbarhet och återvinning, något som är viktigt för oss på Stena.

Därför är vi stolta över att fastigheten Stuveriet är certifierat enligt LEED PLATINUM vilket är den högsta nivån inom LEED.

Stuveriet

Det blir inte mer Göteborg än så här. På platsen där vi nu bygger Stuveriet var det en gång i tiden hamnarbetarnas omklädningsrum, som 1961 blev Göteborgs Hamnarbetarskontor där man fick hantera allt som hade med hamnen att göra.
Nu 50 år senare adderar vi 2 våningar på den befintliga huskroppen och bygger till en 16 våning hög skrapa.
Stuveriet har en silhuett för Göteborgsväder. Regn och vind sveper med och inte mot formen. Anknytningen till hamnen med sin åskblå metallfasad står för det robusta, likt tidigare kranar som stått ut med Masthuggskajen. Ja, det blir inte mer Göteborg än så här.


Gångavstånd till Järntorget, med all service som är nödvändig dessutom en viktig knytpunkt för kollektivtrafiken.

Bland lokalhyresgästerna finns bla SMWG, Juni Tech, Bodybuddy, Ekan Management, Picler, Batteryloop, Brickland och många fler

Kommunikation

Från Järntorget finns förbindelser till hela Göteborg. Bussar och spårvagnar går regelbundet härifrån. Gångavstånd till Stenpiren, för att ta färjan över till Lindholmen.

Service
Här är det inte långt till handel och service, bara några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Huset erbjuder ett stort cykelgarage !

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare - ansvarig lokaler

+46101675173

Anmäl ditt intresse