Monbijougatan 17C, City

Välkommen till Malmös kreativa kvarter!

Område
Malmö
Yta
294 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Utforska unika affärsmöjligheter på den anrika Trikåfabriken i Malmö – en plats med enastående läge mitt i stadens mest kreativa kvarter. Denna fastighet är känd för sina autentiska, historiska och personliga kontorslokaler. Med respekt för dess rika arv från det tidiga 1900-talet har den gamla Trikåfabriken på Möllevången omvandlats till moderna och hållbara kontorslokaler med en unik själ och hjärta.

En gång platsen där trikåunderkläder tillverkades för damer, är Trikåfabriken nu en pulserande mötesplats för kreativa företagare som strävar efter att bidra till utvecklingen av Möllevången och staden som helhet.

Just nu har du och ditt företag möjligheten att inta en av de mest eftertraktade lokalerna på Trikåfabriken. Denna lokal ligger placerad på våning 4. En flexibel planlösning möjliggör utrymme för att skapa er verksamhet. Lokalen är komplett med kök, toaletter och alla nödvändigheter för att driva ert företag med både kreativitet och framgång.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att ta del av denna unika möjlighet att etablera er verksamhet i hjärtat av Malmös innovationscentrum på Trikåfabriken. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur denna inspirerande lokal kan bli platsen för er nästa framgångsrika kapitel.

Välkommen till en framtid av kreativitet och tillväxt på Trikåfabriken!

Fastigheten & kvarteret

Området runt Bergsgatan/Friisgatan är i en spännande utveckling med många kreativa näringar. Stena Fastigheter vill genom ombyggnaden av Trikåfabriken bidra till att stärka den utvecklingen.

Här kan du läsa mer om Trikåfabriken:
https://www.stenafastigheter.se/lokaler/Trikafabriken/

Övrigt

Yta lokal: ​294 kvm
Lokaltyp: Kontor
Fastighetsbeteckning: Bilden 10
Område: Möllevången ​
Våning: 4

Kommunikation

På Möllan är stämningen livfull och välkomnande. Här är fullt av restauranger, småbutiker, secondhandbutiker och genuint Malmö-liv. Med bra kommunikationer och nära till centrum får du de bästa möjligheterna att både nå kunder och att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplats för dig och dina kollegor.

- 600m till Triangelns tågstation & köpcentrum

- Regional- och stadsbussar precis utanför fastigheten

- Åtta minuters promenad till bussterminalen på Södervärn

- Nio minuters cykel till innerstaden / Gustav Adolfs torg

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse