Nöbbelövs Torg 23, Nöbbelöv

Butikslokal på Nöbbelövstorg i Lund

Område
Lund
Yta
48 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Denna lokal på bottenvåningen, med skyltfönster som vetter mot gångstråket intill Ica, sträcker sig över 48 kvadratmeter. Vid entrén möts man av ett rymligt rum där ljus flödar in genom fönstren och ger god synlighet. I lokalens inre del hittar man bekvämligheter som toalett och ett litet pentry.

Lokalen utgör en attraktiv möjlighet för den som vill etablera sin verksamhet mitt i hjärtat av Nöbbelövstorg. Med närheten till livet på torget och den exponering som skyltfönstren erbjuder, blir det en strategisk plats för att dra till sig kunder och skapa en framträdande närvaro.

För att utforska potentialen och möjligheterna som denna lokal har att erbjuda, är du välkommen att kontakta oss redan idag för att boka en visning!

Varmhyra: från 6 165 kr/mån exkl. moms

Området & fastigheten

Nöbbelöv är ett attraktivt område med grönskande omgivningar och bra kommunikationer. Största delen av Nöbbelöv stod klart i slutet av 1970-talet. Här finns höghus medan resten av området utgörs av tätbebyggt och lågt radhusområde. Sedan hösten 2016 har vi även två nybyggda fastigheter med 120 lägenheter, av vilka 60 lägenheter är bostadsrätter. Det gör området till en levande stadsdel och perfekt små butiksverksamheter.

Övrigt

Yta lokal: 48 kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Nöbbelöv
Byggnadsår: 1974

Kommunikation & service

Här finns Lunds andra järnvägsstation, Gunnesbo station som betjänas av Pågatågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vid tågbyte vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg. Bra förbindelser finns även till Lunds centrum med stadsbusstrafik. Linje 3 avgår med endast ett par minuters mellanrum på vardagar och ofta på helgerna. Linje 21 går mellan centrum och Stångby, varpå Nöbbelöv passeras flera gånger i timmen.

Nöbbelövs torg är beläget mitt i området. Vid torget finns en ICA-butik, pizzeria, vårdcentral och tandläkare tillsammans med föreningslokaler och lokala företagare. Här hittar du även Stena Fastigheters områdeskontor.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse