Rönngatan 2, City

Butikslokal på toppläge i Malmö!

Område
Malmö
Yta
112 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 21 522 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Lokalen är i toppskick på suveränt läge i Malmö City och perfekt för er som vill synas utåt i ett område med hög aktivitet och daglig rörelse.

I närheten finns en mängd olika restauranger, butiker och serviceinriktade företag.

Hyra: 21 522 kr inkl. drift och F-skatt, ex. moms/månad

Fastighet

Modernt fem - sjuvånings hus med tegelfasad. Fastigheten är en blandfastighet till största del av bostäder med det finns butiker, restauranger och fåtal mindre kontor.
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls. Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.

Övrigt

Yta lokal: 112 kvm
Hyra: 21 522 kr inkl. drift och F-skatt, ex. moms/månad
Lokaltyp: Butik
Våning: Markplan
Fastighetstyp: Blandfastighet
Byggnadsår: 1982
Område: Davidshall, Malmö city, Centrum
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 400 m
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommunikation & service

Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. 10 minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

Service
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse