Rörsjögatan 18, Caroli

Drömmer du om att starta din egen lilla verksamhet?

Område
Malmö
Yta
30 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 3 614 kr Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Denna charmiga lokal på 30 kvm på Rörsjögatan 18 erbjuder den perfekta platsen för din nästa företagsidé gällande kontorsverksamhet.

Lokalen är smart designad för att optimera varje kvadratmeter. Du möts först av en liten hall som ger dig möjlighet att hänga av dig. Ett steg in finner du inte bara ett pentry med plats för fikabord, utan även en toalett med dusch för extra bekvämlighet. Arbetsrummet är optimalt för den lilla kontorsverksamheten. De vita väggarna ger en ljus och luftig känsla som enkelt kan anpassas efter din företagsidentitet.

Hyra: från 3 614 kr exkl. moms
Avser kontorsverksamhet!

Missa inte chansen att ta över denna fantastiska lokal på Rörsjögatan 18. Kontakta oss nu för att boka en visning och ta det första steget mot att förverkliga din företagsdröm!

Fastigheten & kvarteret

Fastigheten är strategiskt belägen i centrala Malmö, i närheten av Caroli-området och omgiven av ett rikt utbud av restauranger, gym, butiker och olika verksamheter.

Efter omfattande renoveringar, inklusive förnyelse av fasaden och utbyte av fönster, framstår fastigheten i en ny och uppfräschad skepnad.

Som hyresgäst på Kockum har du förmånen att ha gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustaf Adolfs Torg och Malmös livliga nöjes- och kulturliv. Det här är mer än bara en fastighet – det är en portal till några av Malmös mest ikoniska platser och händelser.

Övrigt

Yta lokal: 30 kvm
Fastighetstyp: Bostadsfastighet med näringsverksamheter på bottenvåning samt plan 2.
Område: Innerstaden, Caroli city
Byggnadsår: 1963
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser
Våningsplan: Bottenvåning
Hyra: Från 3 614 kr/mån exkl. moms

Kommunikation

Denna plats har utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till vältrafikerade busshållplatser och en kort 5-10 minuters promenad till Malmö Centralstation för tåg. Det effektiva bussnätverket och närheten till kollektivtrafik gör din resa till och från lokalen enkel och tidseffektiv.

För bilresenärer finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i fastigheten, vilket ger ytterligare bekvämlighet. En idealisk plats för att möta dina transportbehov och göra din arbetsdag smidig och bekymmersfri.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse