Sångspelsgatan 1, Backa

Ledig kontorslokal i Brunnsbo

Område
Hisings Backa
Yta
137 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Beskrivning

Välkommen till Sångspelsgatan 1.

Oavsett om du driver ett kreativt företag, en konsultverksamhet eller behöver en central plats för ditt team, så är denna lokal perfekt för att skapa en produktiv och inspirerande arbetsmiljö.

Lokalen är belägen på BV. Med sina 135 kvm uppdelat i 6 rum med två badrum och ett större kök så finns stora möjligheter att kunna anpassa lokalen till just ert behov och önskemål.

Välkommen till oss på Stena Fastigheter för ytterligare information och bokning av visning!

Tillträde enligt överenskommelse.

Fastigheten

Fastigheten är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Omgivning och service

I Brunnsbo är det gångavstånd till daghem och grundskola för alla stadier. Områdets grönskande gårdar med gräsmattor, lekplatser och uppvuxna träd inbjuder till uteliv och samvaro.
I Brunnsbo finns tillgång till olika sorters verksamheter såsom gym, frisörsalong, matbutik, förskolor, pizzeria m.m.

Kommunikationer

Brunnsbo ligger endast två hållplatser från City och du har promenadavstånd (en hållplats) till Backaplan/Hjalmar Brantingsplatsen och Nya Kvillebäcken. Du har flera direktbussar att välja på som går mycket tätt och som snabbt och smidigt tar dig direkt till Centrum, Lindholmen, Bäckebol eller andra delar av Göteborg. Här bor du mycket city-nära med gröna omgivningar. Ett bra och centralt boende som också har ett lokalt torg med affärer och annan service.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Anmäl ditt intresse