Södra Förstadsgatan 21, City

Eget gårdshus på gågatan - Perfekt för kontorsverksamhet!

Område
Malmö
Yta
80 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 23 000 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra en unik kontorslokal på Södra Förstadsgatan 21 i hjärtat av Malmö. Belägen på en charmig innergård erbjuder detta gårdshus på 80 kvm allt du behöver för en inspirerande arbetsplats.

Hela gårdshuset ingår i ytan som är fördelad på två våningar. På våning ett finner du ett litet mötesrum som är perfekt för kundmöten och interna diskussioner, en WC för bekvämlighet för dig och dina besökare, ett pentry där du enkelt kan förbereda dina måltider och kaffepauser, samt en kontorsyta. På våning två finns ytterligare en stor kontorsyta, en extra WC för bekvämlighet på övervåningen, samt ett till pentry för ytterligare köksfaciliteter som bidrar till bekvämlighet och effektivitet.

Hyra: Från 23 000 kr exkl. moms inkl. F-skatt och drift.

Missade inte chansen att etablera ditt företag på en av Malmös mest attraktiva adresser. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Fastighet & kvarter

Björnen 5 är den lilla, moderna och charmiga fastigheten byggd 1986. På innergården ligger den orangeputsade byggnaden på 80 kvm med sina två våningsplan och en uteplats.

Här i City befinner du dig i centrala Malmö med livfulla och kreativa kvarter precis runt knuten. All service du behöver finns inom gångavstånd, välj bland många olika restauranger, butiker och kulturella upplevelser.

Behövs en stund avkoppling finns härliga parker att ta del av, Pildammsparken eller Slottsparken för att nämna två.

Övrigt

Fastighet: Blandfastighet med butiker på markplan.
Byggår: 1986
Yta: 80 kvm, fördelat på två plan
Service: Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd.
Tillträde: 2025-04-01
Hyra: Från 23 000 kr exkl. moms inkl. F-skatt och drift.

Kommunikation

Triangel Stationen ligger ca 5 minuter promenad bort och därifrån tar du dig till flygplatsen i Köpenhamn på 20 minuter, eller så åker du norrut mot Göteborg. Även flera busslinjer passerar Triangeln, men det mesta i närområdet når du lättast med en skön promenad.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse