Studentgatan 2, City

Ljusa lokaler på absolut toppläge i Malmö!

Område
Malmö
Yta
365 - 870 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Med ett oslagbart läge och ett rikt flöde av dagsljus erbjuder de här lokalerna fantastiska möjligheter. Här finns alla förutsättningar för kreativitet och arbetsglädje enligt dina önskemål.

Lokalen har idag kontorsrum men lokalen kan ställas om till öppet kontorslandskap efter önskemål. Visualiseringsbilderna i annonsen visar hur fantastisk denna yta kan bli!
Här finns det möjlighet att hyra ca 300-870 kvm som kan anpassas efter era önskemål.
Planskissen visar möjligt utseende på lokalen och det finns stora möjligheter att sätta sin prägel på lokalen.

FASTIGHET

Med sin svarta skeppsformade huskropp osar fastigheten Altona av karaktär och tidlös elegans. Huset byggdes 1967 men känns fortfarande modernt. Det här är en renodlad affärsfastighet, belägen mitt emot den legendariska citygallerian Hansa. I bottenplanet finns butiker och resten av det 7 våningar höga huset är kontorsyta. Gustav Adolfs Torg ligger på tre minuters gångavstånd och de gemytliga Carolikvarteren finns runt hörnet.

ÖVRIGT

Tillträde: Enligt ö.k.
Våningsplan: 3
Yta: 300-870
Hiss: Ja
Parkering: Finns
Service: I kvarteren runt fastigheten finns gott om lunchrestauranger, butiker och service. Hyresgäster i huset är bland annat Sats gym, Våningen och Villan, Adovkat Lindahl, Estetik Centrum, m.fl.

KOMMUNIKATION

Flera stads- och länsbussar stannar utanför huset. På Gustav Adolfs torg hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Till Malmö Central promenerar du på mindre än tio minuter. Läget erbjuder dessutom flera snabbleder ut ur staden för bilister. Med andra ord ett perfekt läge för pendlare

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse