Studentgatan 2, City

Kontorslokaler mitt i stan, utforma din nya arbetsplats!

Område
Malmö
Yta
365 - 870 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Välkommen till våning 3 på Studentgatan 2. Vi erbjuder platsen att förverkliga era drömmar. Här finns 365 till 870 kvm att skapa arbetsplatsen utefter era behov.

Med ett oslagbart läge och ett rikt flöde av dagsljus erbjuder lokalen fantastiska möjligheter. Lokalen är flexibel och anpassningsbar för att möta era unika behov. Här finns möjligheten att skapa en arbetsmiljö som inte bara imponerar, utan också inspirerar ert team till nya höjder.

Visualiseringsbilderna i annonsen visar hur fantastisk dessa ytor kan bli! Planskissen visar möjligt utseende på lokalerna och det finns stora möjligheter att sätta din egen prägel.

Välkommen att kontakta oss redan idag för visning!

Fastighet

Med sin svarta skeppsformade huskropp osar fastigheten Altona av karaktär och tidlös elegans. Huset byggdes 1967 men känns fortfarande modernt. Det här är en renodlad affärsfastighet, belägen mitt emot den legendariska citygallerian Hansa. I bottenplanet finns butiker och resten av det sju våningar höga huset är kontorsyta. Gustav Adolfs Torg ligger på tre minuters gångavstånd och de gemytliga Carolikvarteren finns runt hörnet.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse
Våningsplan: 3
Yta: 300-870
Hiss: Ja
Parkering: Finns

Kommunikation & service

Många stads- och länsbussar stannar precis utanför fastigheten. En kort promenad bort hittar du Gustav Adolfs torg som är en central knutpunkt med nästan samtliga av Malmös busslinjer. Det tar mindre än tio minuter att promenera till Malmö Central från Studentgatan . Dessutom har området flera snabbleder som gör det enkelt för bilister att lämna staden. Med andra ord är detta ett idealiskt läge för pendlare, med enkel tillgång till kollektivtrafik och smidiga vägförbindelser.

Serviceutbudet i området gör livet enklare och mer bekvämt. I kvarteren runt fastigheten finns gott om lunchrestauranger, butiker och andra vardagstjänster. Du behöver aldrig gå långt för att möta dina dagliga behov. Hyresgäster i huset är bland annat Sats gym, Egmont Story House AB och Estetik Centrum.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse