Svansjögatan 27, Västra Bellevuegården

Butikslokal på Bellevuegårdens torg!

Område
Malmö
Yta
111 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Butikslokalen är placerad på Bellevuegårdens torg med en mängd olika aktörer. Torget är lättillgänglig för alla boende i området vilket ger ett bra flöde av potentiella kunder till butiken.

Med närhet till Bellevuegårdens bostads- och grönområde ger det en härlig trivsamhet och gemenskap med övriga hyresgäster.

FASTIGHET

Fastigheten Svansjön 4 är en blandfastighet byggt 1974-1975 med tre, sex och niovåningshus i området Bellevuegården.

Bellevuegården är välbeläget och attraktivt område i Malmös västra delar. Lokalen är placerad på ett trevligt torg med mataffär, bageri, bibliotek, apotek och kiosk.

Stena Fastigheter jobbar tillsammans med Malmö stad i ett långsiktigt projekt för att utveckla området kring Bellevuegården. 135 nya hållbara bostäder har färdigställts, parker och grönområden i området ska förstärkas och nya möjligheter till hållbart resande tillkommer.

ÖVRIGT

Yta lokal: 111
Lokaltyp: Kontor/Butik
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Bellevuegården
Byggnadsår: 1974-1975
Parkering: Finns att hyra
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: Vid förfrågan

KOMMUNIKATION OCH SERVICE

Här är det goda bussförbindelser in till centrum och cykelavstånd till Hyllie station.

SERVICE
Bellevuegården är välbeläget och attraktivt område i Malmös västra delar. Lokalen är placerad på ett trevligt torg med mataffär, bageri, bibliotek, frisör, apotek, kiosk och pizzeria.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse