Vattugatan 1, City

Kontor med bästa läget

Område
Stockholm
Yta
45 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
SY

Sanna Ytterfors

Förvaltare

+46101675589

Beskrivning

Mycket centralt belägen kontorslokal på Vattugatan 1, mellan Drottninggatan och Brunkebergstorg. Fönster ut mot Brunkebergstorg och Gallerian.

Som hyresgäst får du även tillgång till fastighetens innergård på plan 11, en oas mitt i city.

Service och Omgivning

Nära till Stockholms affärs- och restaurangstråk, nöjes- och kulturliv samt allmänna kommunikationer. All tänkbar service precis utanför dörren med stort utbud av caféer, restauranger och butiker som Gallerian och Åhléns City endast ett par minuters gångväg bort.

Gym Nordic Wellness är beläget i samma byggnad på Drottninggatan 24.

Övrigt

- Möjlighet att hyra garageplatser i närliggande garage.
- Hiss finns.
- Lokalen har fiberanslutning.
- Fastigheten är Breeam certifierad.

Kommunikation

Väldigt nära Centralstationen. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.

Cykelparkering finns i huset.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

SY

Sanna Ytterfors

Förvaltare

+46101675589

Anmäl ditt intresse