Hållbara kontor i gemenskap

När du blir en del av Trikåfabriken får du ett inflyttningsbart kontor i flexibla lokaler som passar just din verksamhet. Gemenskapen med andra företag och verksamheter inom det kreativa området får du på köpet!

Trikåfabrikens gemenskap

På Trikåfabriken samsas små och stora konsultbolag, frilansande formgivare och fotografer, hantverkare, IT- och speltillverkare och restaurangägare. Vid lunch träffas man i kvarterets restaurang för att äta tillsammans - eller så sätter man sig på innergården med en kopp kaffe och svarar på några mejl. ​Med husets gemensamma elcykel tar man sig sedan snabbt till nästa möte i centrum. Efter jobbet kan man ta ett glas vin på Grands veranda eller så provar man ett parti 8-ball på biljarden med en kollega. ​Det är enkelt att vara en del av gemenskapen på Trikåfabriken.

Bli med hållbart kontor - snabbt och enkelt

När du blir en del av Trikåfabriken får du ett inflyttningsbart kontor i flexibla lokaler som passar just din verksamhet. Kontoren är anpassade för att kunna skalas upp och ned på ett enkelt sätt i takt med att verksamheter växer i och växer ur lokaler. Vi har också valt material och produkter som håller en gemensam linje mellan de olika lokalerna för att skapa en helhet. Alla kontor har ett pentry och är indelat i zoner för bästa möjliga lokaldisposition. Genom Wifi-spots kan du välja var och hur du själv vill jobba. Det ger dig plats för både enskild fokus och sociala möten med andra. Vi lägger extra omsorg om att utforma gården till en miljö som passar både för aktivitet och rekreation när vädret tillåter.

När vi valt material i huset har hållbarhet och husets karaktär varit vägledande. Du kan vara säker på att du arbetar i en miljö som möter dina höga miljökrav och som är bra för både dig och dina medarbetare. Det digitala passersystemet skapar den trygghet som du och dina medarbetare behöver. Huset förses med fiber och infrastruktur som vi kan koppla upp olika tjänster på; allt från sensorer, porttelefoner, laddstolpar och digitala lås. Vi har höga ambitioner på det digitala området och jobbar just nu med att ta fram verktyg som möjliggör delande av tjänster i en community och enkel kontroll på förbrukning av energi.

Intresserad? Den renoverade delen av Trikåfabriken är fullt uthyrt men vi håller just nu på att utveckla nya etappen av Trikåfabriken.