Reportage: Fitness 24 seven

 

Som du säkert sett så har Fitness24seven öppnat upp ett gym här i Fisksätra Centrum. Vi fick chansen att träffa Kimani Bengtsson som är områdeschef för gymmet för att lära känna dem och verksamheten lite mer.

Hej Kimani, berätta lite om dig själv!
- Jag heter Kimani och är områdeschef för det här gymmet i Fisksätra och cirka 15 andra gym runt om i Stockholm men även Östergötland. I min roll som områdeschef så fokuserar jag mycket på coachning av personal, utveckling och daglig drift av dessa gym.

I övrigt så har jag jobbat inom bolaget i hela 11 år i lite olika tjänster. Vilket är ett fint kvitto på att jag verkligen trivs på Fitness24seven!


Berätta lite om ert koncept!
- ”Hälsa på dina villkor” är vårt koncept och betyder kort och gott att vi erbjuder träning för alla, vart man vill, när man vill och framför allt för en rimlig peng! 

Vi har gym på väldigt många ställen och du får träna överallt, alla gym har öppet dygnet runt, allt ingår i månadskostnaden och på det allra flesta gym har vi även en separat tjejdel.


Vad innebär tjejgymmet och hur fungerar det?
- Hälsa på dina villkor betyder att vi tillgodoser så många målgrupper vi kan och där spelar just tjejer in en stor del. Vi vill skapa en plats i gymmet där tjejer kan känna sig extra trygga just för att hälsa ska vara för alla, även för de tjejer som inte vill stå mitt i gymmet bland alla andra. Tjejgymmen finns nästan på alla våra gym och är en del av gymmet som uppskattas väldigt mycket!


Hur känns det nu efter några månader här i Fisksätra?
- Vi kände oss verkligen välkomna här från dag 1! Vi blev snabbt en del av Fisksätra och känner verkligen av samhörigheten och det familjära här. Redan från första stund, innan vi öppnade upp, och den här första tiden här så har vi fått kontakt med ett flertal av alla verksamheter och skapat samarbeten för att tillsammans skapa ett ännu mer tryggt och trivsamt Fisksätra.

Vi arbetar också med socialt ansvarstagande och vill göra vad vi kan utanför gymmet – från barn till äldre! Så dessa samarbeten och samverkan ligger oss varmt om hjärtat!

Avslutningsvis. Vilken maskin eller avdelning på gymmet är den mest populära?
- Det är fortfarande bänkpressen, utan tvekan! Men vi ser också att mer funktionell träning med kroppsvikt och naturliga rörelser kommer mer och mer.

Vi på Stena Fastigheter önskar Fitness24Seven varmt välkomna igen och hoppas att ni ska trivas här i Fisksätra!

Här hittar du mer om Fitness24Seven i Fisksätra!