Ett attraktivt centrum för alla

Nu ger vi Fisksätra Centrum lite kärlek!

När vi bygger nya bostäder i Fisksätra, så blir vi också fler som bor här, vilket i sin tur skapar förutsättningar för närservice, kultur och fritid. Med upprustning och ombyggnad av Fisksätra Centrum hoppas vi skapa ett  trivsamt, tryggt och trevligt centrum för närservice men även locka besökare som tycker det är värt en resa till Fisksätra.

Fisksätra centrum är en självklar mötes- och handelsplats för de boende i området. Utvecklingen av centrumet innebär både upprustning och ombyggnad med nya och moderniserade tekniska installationer, nya ytskikt i kundstråk och butiksytor, nya fasadpartier och nya entréer med uppgraderad belysning.

Kolla vad fint det kommer att bli!

 Aktuellt 

Fisksätra Matgrossen har äntligen öppnat upp på plan 2.

Saimon skönhetssalong finns nu på plan 2, vid kundstråket vid entrén ut mot bron.

Dinky barbershop finns på plan 2, vid kundstråket vid entrén ut mot bron.

Fitness 24/7 öppnade i slutet på januari och finns på plan 1.

Fisksätra Bibliotek har öppnat upp och flyttat tillbaka till sin lokal på plan 2.

Karusell har flyttat in i tillfälliga lokaler på plan 2 medan deras lokal på plan 1 renoveras.

Fisksätra Klippoteks har flyttat in i sina nya lokaler på plan 2 och kommer öppna upp inom kort.

Under maj månad fortsätter arbeten med installationer i allmänna ytor i centrumet, dessa ytor kommer då att stängas av tillfälligt. Rivningsarbeten pågår på plan 1 denna månad vilket kommer att innebära en del oljud. 

Markarbetet som sker i anslutning till entrén vid busshållplatsen fortsätter. Detta kan innebära en del ljud under dagtid och området kommer fortsatt att vara avgränsat. Vi hänvisar dig till hissen inne i centrum under denna period.  

Entrén på plan 1 ut mot parkeringen och busshållplatsen har stängts av. Den planeras att öppna igen vecka 23. Under denna period hänvisar vi dig till den tillfälliga trappan bredvid centrumet eller rampen vid Harrgatan. 

Rulltrapporna i centrum är avstängda tillsvidare och kommer senare att bytas ut till nya. Trappan och hissen fungerar som vanligt.   

Vill du hyra lokal i nya Fisksätra centrum?

Är det dags att flytta din verksamhet till ett snart helt nytt centrum med bra förutsättningar eller har du kanske länge funderat på en affärsidé som nu äntligen kanske kan bli till verklighet? 
Fisksätra centrum kommer erbjuda helt nya ljusa lokaler som du kan vara med att anpassa till viss del, för just din verksamhet, i storlekar mellan 20 kvm och 100 kvm. 

Vi vill komplettera Fisksätra centrum med närserviceverksamheter som inte finns idag. Som t.ex. skräddare, nyckel- och skoservice, blomsterbutik, skönhetssalong eller maila oss vad just du och din verksamhet kan erbjuda!

 

Vill du hyra lokal?

Kontakta Elin Mark för mer information!

Maila ditt intresse här