Ett attraktivt centrum för alla

Nu ger vi Fisksätra Centrum lite kärlek!

När vi bygger nya bostäder i Fisksätra, så blir vi också fler som bor här, vilket i sin tur skapar förutsättningar för närservice, kultur och fritid. Med upprustning och ombyggnad av Fisksätra Centrum hoppas vi skapa ett trivsamt, tryggt och trevligt centrum för närservice men även locka besökare som tycker det är värt en resa till Fisksätra.

Fisksätra centrum är en självklar mötes- och handelsplats för de boende i området. Utvecklingen av centrumet innebär både upprustning och ombyggnad med nya och moderniserade tekniska installationer, nya ytskikt i kundstråk och butiksytor, nya fasadpartier och nya entréer med uppgraderad belysning.

Bygginformation och störningar

Här kan du läsa om status på bygget, tillfälliga avstängningar och störningar som påverkar dig!

Håll dig uppdaterad här!

Vill du hyra lokal i nya Fisksätra centrum?

Är det dags att flytta din verksamhet till ett snart helt nytt centrum med bra förutsättningar eller har du kanske länge funderat på en affärsidé som nu äntligen kanske kan bli till verklighet? 
Fisksätra centrum kommer erbjuda helt nya ljusa lokaler som du kan vara med att anpassa till viss del, för just din verksamhet, i storlekar mellan 20 kvm och 100 kvm. 

Vi vill komplettera Fisksätra centrum med närserviceverksamheter som inte finns idag. Som t.ex. skräddare, nyckel- och skoservice, blomsterbutik, skönhetssalong eller maila oss vad just du och din verksamhet kan erbjuda!

 

Vill du hyra lokal?

Kontakta Elin Mark för mer information!

Maila ditt intresse här

Butiker och öppettider

Läs mer om butikerna och öppettider för Fisksätra Centrum

Fisksätra Centrum