Ett attraktivt centrum för alla

Nu ger vi Fisksätra Centrum lite kärlek!
När vi bygger nya bostäder i Fisksätra, så blir vi också fler som bor här, vilket i sin tur skapar förutsättningar för närservice, kultur och fritid. Med upprustning och ombyggnad av Fisksätra Centrum hoppas vi skapa ett  trivsamt, tryggt och trevligt centrum för närservice men även locka besökare som tycker det är värt en resa till Fisksätra.

 Status för ombyggnationen

Mellan 20 juni och 1 juli kommer centrumentrén på plan 2, ut mot torget, att vara avstängd på grund tätskiktsarbeten. Vi ber om ursäkt och överseende med detta. 

Aktivitetscentrum har flyttat till ny lokal. Nu hittar du dem nu i huset mitt emot entrén på plan 2, vid brofästet.
Rivning och anpassning för ny verksamhet påbörjas inom kort i lokalerna de lämnar. Arbete påbörjas även inom kort vid entrén plan 1, vid Time Outs tidigare lokal. 

Observera att detta är visionsbilder. Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma.
Observera att detta är visionsbilder. Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma.

Ett levande och aktivt centrum

Fisksätra centrum är en självklar mötes- och handelsplats för de boende i området. Nu ger vi Fisksätra Centrum lite mer kärlek och skapar ett trivsamt, tryggt och trevligt centrum för närservice. Utvecklingen av centrumet innebär både upprustning och ombyggnad. Nya och moderniserade tekniska installationer, nya ytskikt i kundstråk och butiksytor, nya fasadpartier och nya entréer med uppgraderad belysning.

Samtidigt kommer vi se över, komplettera och förbättra utbudet för ett så bra centrum som möjligt!

Observera att detta är visionsbilder. Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma.
Observera att detta är visionsbilder. Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma.

Vill du hyra lokal i nya Fisksätra centrum?

Är det dags att flytta din verksamhet till ett snart helt nytt centrum med bra förutsättningar eller har du kanske länge funderat på en affärsidé som nu äntligen kanske kan bli till verklighet? 
Fisksätra centrum kommer erbjuda helt nya ljusa lokaler som du kan vara med att anpassa till viss del, för just din verksamhet, i storlekar mellan 20 kvm och 100 kvm. 

Vi vill komplettera Fisksätra centrum med närserviceverksamheter som inte finns idag. Som t.ex. skräddare, nyckel- och skoservice, blomsterbutik, skönhetssalong eller maila oss vad just du och din verksamhet kan erbjuda!

MAILA OSS DITT INTRESSE 

 

Vill du hyra lokal?

Kontakta Elin Mark för mer information!

Maila ditt intresse här

Ett ännu mer levande Fisksätra med närhet till allt

I vår vision är Fisksätra attraktivt och välmående. Med en blandning av olika boendeformer, av människor i olika åldrar med olika bakgrunder och erfarenheter, vill vi möjliggöra en plats som präglas av gemenskap och närhet. Här finns närheten till varandra. Men också till staden, havet och naturen.

Ett levande centrum knyter ihop allt och vi satsar på nyinvigning till julhandeln 2023!

LÄS MER OM FISKSÄTRA