Hyresrätter

FAKTA HYRESRÄTTER:

ANTAL LÄGENHETER: 40 hyresrätter

STORLEKAR: 1 till 4 ROK, 34-97 kvm

TOTALENTREPRENÖR: Mecon Bygg AB

ARKITEKT: Brunnberg och Forshed samt BAU

De nya bostäderna binds ihop med det befintliga Fisksätra där vi använder oss av moderna och klimatvänliga materialval med stora härliga balkonger och uteplatser som bjuder in till umgänge.Tillsammans möjliggörs en plats som präglas av gemenskap och närhet.

Om bostäderna

Saltsjösten består av 40 välplanerade hyresrätter i storlekar mellan 1 till 4 rum och kök. Här använder vi oss av moderna och klimatvänliga materialval med stora härliga balkonger och uteplatser som bjuder in till umgänge. Utrymme för umgänge finns såklart även på den lekfulla innergården och runt om i hela Fisksätra. Här kommer det även finnas ett uppvärmt garage.

Saltsjösten kommer att certifieras med Miljöbyggnad Silver. Taket kommer inte endast att prydas med solceller, utan också en härlig takterrass med ett växthus med en härlig utsikt över Fisksätra och Saltsjön.

Preliminärt beräknas lägenheterna vara klara för inflyttning under vintern 2024. Du som bor hos Stena Fastigheter i Stockholm har förtur till lägenheterna i Saltsjösten. Dessa kommer publiceras på Mina sidor inför uthyrningsstarten. I övrigt kommer lägenheterna huvudsakligen att hyras ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Hela fastigheten är rökfri. Det kommer inte heller vara tillåtet att röka på balkonger, loftgångar, uteplatser eller i allmänna utrymmen.