Midskeppet, Vega i Haninge

I kvarteret Midskeppet har vi byggt 76 välplanerade hyresrätter i storlekar mellan 1 till 4 rum och kök.

Kvarteren Midskeppet och Supernova omsluter en grönskande innergård, som välkomnar till umgänge, med pergola och sittplatser i härlig grönska, och har utformats för att främja våra pollinatiörer såsom fjärilar och bin.

Alla lägenheter har tidlösa detaljer med mörkt klinkergolv i hall och badrum, vita väggar och genomgående matt parkettgolv i hela lägenheten. Vita,  stilrena kök med vit bänkskiva och vita vitvaror bjuder in till trevliga matlagningsstunder.

FAKTA MIDSKEPPET:

Midskeppet är inflyttat och klart! 


ANTAL LÄGENHETER:
 76 hyresrätter på 1 till 4 ROK, cirka 33-80 kvm

TOTALENTREPRENÖR: Tornstaden

ARKITEKT: Marge Arkitekter

Hållbara tillsammans

Vi arbetar för att hela kvarteret som du bor i ska vara tryggt, trevligt och klimatsmart på alla sätt och vis. Vi vill göra det lätt för dig att leva hållbart. Utnyttja det som finns; sortera ditt avfall ordentligt, dela saker med dina grannar, välj gärna cykel eller buss istället för bil när det är möjligt. Hållbarhet är en stor fråga och vi behöver alla göra det vi kan, tillsammans.

Svanen

Svanencertifieringen intygar att våra bostäder är byggda efter höga miljö- och hälsokrav på produkt- och miljöval, har en låg energiförbrukning och ett trivsamt inomhusklimat. Bra för både plånboken, miljön och din egen hälsa

We Share

Vårt koncept We Share möjliggör viktiga sociala möten och skapar trygghet och gemenskap. Dessutom innebär det att fastigheten är välplanerad, mer yteffektiv och får en minskad energianvändning som följd.

Mysigt orangeri

Där förlängs årets varma månader och skapar tillfällen för sociala möten, god stämning och bra sammanhållning grannar emellan. Detta främjar den sociala hållbarheten i kvarteret.

Att bo i Vega

Läs mer om den nya stadsdelen som växer fram.

Våra kvarter - Vega