Midskeppet, Vega i Haninge

Haninge är ett av länets mest expansiva och intressanta områden vad gäller stadsutveckling.
I Vega byggs nu ca 3 500 nya bostäder som ger hem för en stadsdel med en befolkning på över 10 000 invånare. ­Stena Fastigheter står ensam för nästan hälften av byggnationen, med ca 1 500 bostäder - såväl hyres- som bostadsrätter och stadsradhus med bostadsrätt.

FAKTA MIDSKEPPET:

Midskeppet är inflyttat och klart! 


ANTAL LÄGENHETER:
 76 hyresrätter på 1 till 4 ROK, cirka 33-80 kvm

TOTALENTREPRENÖR: Tornstaden

ARKITEKT: Marge Arkitekter

Vega - en ny stadsdel

Här kan du ha ett liv mitt i grönskan, med närhet till allt du behöver. Här varvas grönområden med gym, surdegsbageri, skolor och mataffär. Inom promenad- och cykelavstånd hittar du naturreservat, trygga strövområden och skärgården. Vegas eget serviceutbud fortsätter växa och kommunen satsar vidare med en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom är stadspulsen alltid nära, endast 25 minuter bort med den nya pendelstationen.

LÄS MER OM VEGA

Midskeppet

I kvarteret Midskeppet, som är grannfastighet till brf Supernova, har vi byggt 76 välplanerade hyresrätter i storlekar mellan 1 till 4 rum och kök.

Kvarteren Midskeppet och Supernova omsluter den grönskande innergården, som välkomnar till umgänge och har utformats för att främja våra pollinatiörer såsom fjärilar och bin.

 

Om bostäderna

Alla lägenheter har tidlösa detaljer med mörkt klinkergolv i hall och badrum, vita väggar och genomgående matt parkettgolv i hela lägenheten. Badrummet är fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Det vita, fullutrustade och stilrena köket med vit bänkskiva och vita vitvaror bjuder in till trevliga matlagningsstunder.

Utrymme för umgänge finns såklart även utomhus, alla lägenheter har en balkong eller uteplats och du kan dessutom njuta av kvarterets gemensamma innergård, med pergola och sittplatser i härlig grönska.