Midskeppet, Vega i Haninge

Haninge är ett av länets mest expansiva och intressanta områden vad gäller stadsutveckling.
I Vega byggs nu ca 3 500 nya bostäder som ger hem för en stadsdel med en befolkning på över 10 000 invånare. ­Stena Fastigheter står ensam för nästan hälften av byggnationen, med ca 1 500 bostäder - såväl hyres- som bostadsrätter och stadsradhus med bostadsrätt.

Snart kommer du kunna söka lägenhet i Midskeppet!

Se våra andra lägenheter via Bostadsförmedlingen.se så länge.

Sök annan ledig lägenhet

Vega - en ny stadsdel

Här kan du ha ett liv mitt i grönskan, med närhet till allt du behöver. Här varvas grönområden med gym, surdegsbageri, skolor och mataffär. Inom promenad- och cykelavstånd hittar du naturreservat, trygga strövområden och skärgården. Vegas eget serviceutbud fortsätter växa och kommunen satsar vidare med en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom är stadspulsen alltid nära, endast 25 minuter bort med den nya pendelstationen.

LÄS MER OM VEGA

Midskeppet

I kvarteret Midskeppet, som är grannfastighet till brf Supernova, bygger vi 76 välplanerade hyresrätter i storlekar mellan 1 till 4 rum och kök.

Kvarten Midskeppet och Supernova omsluter den grönskande innergården, som välkomnar till umgänge och har utformats för att främja våra pollinatiörer såsom fjärilar och bin. Grönskande ytor och plats för människor att mötas finns dessutom på torget, mittemot vårt kvarter Storseglet, som ligger mittemot.  

Preliminärt beräknas lägenheterna vara klara för inflyttning från och med sommaren 2023 och du som bor hos Stena Fastigheter i Stockholm har förtur till lägenheterna i Midskeppet, de kommer publiceras på Mina sidor inför uthyrningsstarten hösten 2022. I övrigt kommer lägenheterna huvudsakligen att hyras ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

 

Om bostäderna

Alla lägenheter har tidlösa detaljer med mörkt klinkergolv i hall och badrum, vita väggar och genomgående matt parkettgolv i hela lägenheten. Badrummet är fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Det vita, fullutrustade och stilrena köket med vit bänkskiva och vita vitvaror bjuder in till trevliga matlagningsstunder.

Utrymme för umgänge finns såklart även utomhus, alla lägenheter har en balkong eller uteplats och du kan dessutom njuta av kvarterets gemensamma innergård, med pergola och sittplatser i härlig grönska.

Vad händer på bygget just nu?

Den sjunde och sista våningen är lagd!
Nu påbörjas arbetet med att resa ställning runt huset för att kunna påbörja fasadarbeten. Även montering av fönster pågår och invändiga installationsarbeten.

Gå gärna förbi och se hur Midskeppet växer fram om du är i Vega!

 

Fakta:

Antal lägenheter: 76 hyresrätter på 1 till 4 ROK och cirka 33-80 kvm

Uthyrningsstart: Preliminärt oktober 2022

Inflyttning: Påbörjas preliminärt sommaren 2023

Totalentreprenör: Tornstaden

Arkitekt: Marge Arkitekter

Snart kommer du kunna söka lägenhet i Midskeppet!

Se våra andra lägenheter via Bostadsförmedlingen.se så länge.

Sök annan ledig lägenhet