Midskeppet, Vega i Haninge

Haninge är ett av länets mest expansiva och intressanta områden vad gäller stadsutveckling.
I Vega planeras för 3 500 nya bostäder och en befolkning på över 10 000 invånare. ­­ Stena Fastigheter står ensamt för nästan hälften av byggnationen, med ca 1 500 bostäder - såväl hyres- som bostadsrätter och stadsradhus med bostadsrätt.

Oktober 2022 kan du söka lägenheter i Midskeppet

Se våra andra lägenheter via Bostadsförmedlingen.se

Sök annan ledig lägenhet

Vega - en ny stadsdel

Här kan du ha ett liv mitt i grönskan, med närhet till allt du behöver. Här varvas grönområden med gym, surdegsbageri, skolor och mataffär. Inom promenad- och cykelavstånd hittar du naturreservat, trygga strövområden och skärgården. Vegas eget serviceutbud fortsätter växa och kommunen satsar vidare med en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom är stadspulsen alltid nära, endast 25 minuter bort med den nya pendelstationen.

LÄS MER OM VEGA

Midskeppet

I kvarteret Midskeppet, som är grannfastighet till brf Supernova, bygger vi 76 välplanerade hyresrätter i storlekar mellan 1 till 4 rum och kök.

Mellan Midskeppet och grannkvarteret brf Supernova hittar du den omslutna och grönskande innergården, som välkomnar till umgänge och har utformats för att främja våra pollinatiörer såsom fjärilar och bin. Grönskande ytor och plats för människor att mötas finns dessutom på torget, mittemot vårt kvarter Storseglet, som ligger mittemot.  

Preliminärt beräknas lägenheterna vara klara för inflyttning från och med sommaren 2023 och du som bor hos Stena Fastigheter i Stockholm har förtur till lägenheterna i Midskeppet, de kommer publiceras på Mina sidor inför uthyrningsstarten hösten 2022. I övrigt kommer lägenheterna huvudsakligen att hyras ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

 

Vad händer på bygget just nu?

Vi är ännu i tidigt skede med Midskeppet och mark- och grundläggningsarbeten pågår för fullt. Bottenplattan är klar och nu påbörjas stommontaget för bottenvåningen. Stommen kommer byggas på fram till september 2022.

 

Fakta:

Antal lägenheter: 76 hyresrätter på 1 till 4 ROK och cirka 33-80 kvm

Uthyrningsstart: Preliminärt oktober 2022

Inflyttning: Påbörjas preliminärt sommaren 2023

Totalentreprenör: Tornstaden

Arkitekt: Marge Arkitekter

Oktober 2022 kan du söka lägenheter i Midskeppet

Se våra andra lägenheter via Bostadsförmedlingen.se

Sök annan ledig lägenhet