Naturnära inredning

En variation av träslag, bänkskiva i kompositsten och harmoniska kulörer

Harmoniskt med härligt ljusflöde

I brf Trägården hittar du hemmet som passar just dig. Ljusa lägenheter om 1–5 rum och kök, de allra flesta med balkong eller uteplats. Trägårdens lägenheter är harmoniska och yteffektiva med öppna och sociala planlösningar. Köket ges en central roll med plats för gemenskap och glädje. De generöst tilltagna fönstren och de dubbla balkongdörrarna skapar ett härligt ljusflöde.

Grundat med varma material och kulörer

Bostäderna bär med sig en känsla av den natur och miljö som präglar området där huset byggs. Närheten till hav, klippor och skog avspeglas i naturnära toner, sten och trä som formar grunden i ditt nya hem. De varma och dämpade materialvalen ger en välkomnande och harmonisk lägenhet där enkla detaljer bidrar med genuin hantverkskänsla som känns både modern och tidlös.

Hållbart och personligt

Materialen är både miljömässigt hållbara och tål ögats slitage. Vi har gjort val som är tidlösa och av hög kvalitét såsom ljusa askgolv och robusta bänkskivor i kompositsten. I badrumsinredning och knoppar finns inslag av ek och valnöt, detaljer som ger personlighet och en inbjudande gedigen upplevelse. 

"Flera olika träslag kompletteras med kulörer i sten- och sandtoner vilket skapar en lugn och varm miljö där du kan sätta din egen prägel med möbler och inredning.” - Bodil Perneborn, Inredningsarkitekt Kaka arkitekter

360 visning

 

Intresseanmälan Trägården i Askim

Lägenhetsstorlek