Inspirerat av naturen

En variation av träslag, bänkskiva i kompositsten och harmoniska kulörer

Naturmaterial och harmoniska toner

Bostäderna bär med sig en känsla av den natur och miljö som präglar området där huset byggs. Närheten till hav, klippor och skog avspeglas i de naturmaterial som återfinns i inredningen. En variation av både ljusa och mörka träslag samt bänkskivan i varmgrå kompositsten bildar grunden i ditt nya hem. Här ger de varma och dämpade tonerna en välkomnande och harmonisk lägenhet där enkla detaljer bidrar med genuin hantverkskänsla som är både modern och tidlös.

Sociala rum med härligt ljusflöde

I brf Trägården är det enkelt att hitta hemmet som passar just dig. Trägården erbjuder lägenheter om 1–5 rum och kök och de allra flesta har balkong eller uteplats. Bostäderma är harmoniska och yteffektiva med öppna och sociala planlösningar. Köket ges en central roll med plats för gemenskap och glädje. De generöst tilltagna fönstren och de dubbla balkongdörrarna skapar ett härligt ljusflöde. 

Hållbart och personligt

Materialen är både miljömässigt hållbara och tål ögats slitage. Vi har gjort val som är tidlösa och av hög kvalitét såsom ljusa askgolv och robusta bänkskivor i kompositsten. I badrumsinredning och knoppar finns inslag av ek och valnöt, detaljer som ger personlighet och en inbjudande gedigen upplevelse. 

"Flera olika träslag kompletteras med kulörer i sten- och sandtoner vilket skapar en lugn och varm miljö där du kan sätta din egen prägel med möbler och inredning.”
- Bodil Perneborn, Inredningsarkitekt Kaka arkitekter

Välkommen in!

360-rundtur i en av Trägårdens lägenheter

 

Intresseanmälan Trägården i Askim

Lägenhetsstorlek